Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANSKI DERBI

Rijeka prekinula Hajdukov niz od četiri pobjede i u grotlu Poljuda slavila 2:1!

Rijeka prekinula Hajdukov niz od četiri pobjede i u grotlu Poljuda slavila 2:1!
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
29.08.2021. u 22:59

Jadranski derbi pripao je Rijeci, momčad Gorana Tomića pobijedila je Hajduk u Poljudu s 2:1.

U prvom dijelu Rijeka je ‘iskontrirala’ Splićane koji su imali posjed lopte, ali nisu bili posebno opasni u završnici. No, Rijeka je sjajno koristila prostor i dobrim izlascima, preciznim loptama ulazila u prilike. Prvu takvu iskoristio je Tomečak, prvo je Posavec obranio pokušaj gostiju, ali je odbijenu loptu Tomečak pospremio u mrežu za 1:0 vodstvo gostiju u 21. minuti.

Nakon toga je Rijeka u dva navrata mogla do 2:0, prvo je Abass u kontri pogodio vratnicu, a u novom napadu centimetri su ga dijelili od toga da pospremi loptu u mržežu. Kad već nije zabio iz te dvije prilike, onda je upisao asistenciju ta Drmića koji je izvrtio Simića i s lijeve strane pogodio suprotni kut za apsolutno zasluženo 2:0 vodstvo Rijeke.

U nastavku se Hajduk vratio u utakmicu, nakon udarca iz kuta u 54. minuti Elez je glavom pogodio mrežu za 1:2. Potom je Posavec skinuo čisti ‘zicer’ Pavičiću, na drugoj strani Biuk je imao priliku, pa je Simić promašio ‘nemoguće’, Eduok nije bio precizan i Rijeka je mogla slaviti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 31

GU
General_U
22:48 29.08.2021.

Bakljada kakav primitivizam zaostali u vrimenu i prostoru.

RI
rikavac
22:03 29.08.2021.

Što je to Poljud u nevjerici? Zar je neko Mislio da Hajduk može nešto protiv Rijeke i općenito u HNL? Hajduk sa ovakvom upravom nemože ništa postići a pogotovo kad ga vodi Torcida klošari.

MA
Marsi
21:54 29.08.2021.

Rijeka na Poljudu drzi predavanje Hajduku u nogometu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije