Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podravka

Trener Hrupec: Kod Lidije Horvat postoji određena blokada

\'02.10.2011., Koprivnica - 1. kolo EHF Lige prvaka, RK Podravka - RK Krim, dvorana Gimnazije Fran Galovic. Nikica Pusic-Koroljevic. Photo: Marijan Susenj/PIXSELL\'
Marijan Susenj/PIXSELL
16.10.2011.
u 16:02

Iako je nakon posljednjeg sučevog zvižduka u Danskoj dio Podravkine klupe bio pomalo razočaran zbog nerealiziranog posljednjeg napada za pobjedu, dan nakon utakmice s jakim Viborgom slegla su se razmišljanja

- Taj bod velika je stvar za naše samopouzdanje. Trebala nam je jedna takva utakmica da cure počnu vjerovati u sebe, da postanu svjesne da su dobre. Sretni smo jako što smo se vratili u igru i ne želimo se previše vraćati na utakmice s Krimom i Larvikom - izjavio je jučer trener kokica Neven Hrupec kojeg smo upitali što se događa s Lidijom Horvat. Dovedena je kao pojačanje u vanjskoj liniji, a protiv Krima u koprivničkoj dvorani imala je šut 0-6, a u Viborgu 0-9. U Norveškoj je postigla samo dva pogotka.

- Sigurno je da kod nje postoji određena blokada, no to moram s njom riješiti u četiri oka. Da je njezin šut bio malo bolji protiv Viborga, možda bismo i pobijedili, no što je tu je. Naša ekipa nema toliku širinu da bih je se mogao olako riješiti i zato se nadam da će se dići i biti onakva kao što je bila u utakmicama pripremnog razdoblja i na početku domaćeg prvenstva - rekao je koprivnički strateg.

Zbog reprezentativnih obaveza igračica slijede dva tjedna odmora od Lige prvakinja, a kokice će prvu pobjedu u skupini B tražiti na domaćem terenu 29. listopada protiv norveškog Larvika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije