Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE I PROCIJENITE

Tko ima ljepše žene – nogometaši ili rukometaši?

Žene rukometaša
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/8
16.01.2015.
u 10:14

Ovo su neke od supruga i djevojaka hrvatskih nogometaša i rukometaša

Iza svakog uspješnog muškarca, pa tako i sportaša, stoji žena, a hrvatski nogometaši i rukometaši pokazali su da znaju dobro odabrati. Uoči Svjetskog rukometnog prvenstva, Goal.com je usporedio supruge rukometaša i nogometaša.

Domagoj Duvnjak u dugogodišnjoj je vezi s Lucijom Žulj, Olja Vori, supruga Igora Vorija, modna je trendseterica. Najviši hrvatski rukometaš Marko Kopljar ljubi Ivu, sestru svog suigrača iz reprezentacije Domagoja Duvnjaka, dok Mirko Alilović ima lijepu suprugu Ivu.

S druge strane, Franka Batelić u vezi je s Vedranom Ćorlukom, modna poduzetnica Mirela Forić supruga je Darija Srne. Atraktivna crnka Anita Lovren i njezin suprug Dejan, branič Liverpoola, najavili su kako ove godine stiže nasljednik. Luka i Vanja Modrić zaljubljeni su par još iz zagrebačkih dana današnjeg veznjaka Real Madrida, dok je Ivan Rakitić suprugu Raquel upoznao u Španjolskoj.

>> Opširnije pročitajte na portalu Goal.com

>> Čupić mora pušiti ispred hotela, Balić će raditi kao komentator za Al Jazzeru

Komentara 17

RE
retfala
10:58 16.01.2015.

u prosjeku su sve žene sportaša lijepe,ali i vanserijski glupe,govorim u prosjeku tako da se pametne ne uvrijede...

PA
parasa
10:34 16.01.2015.

A joj, čime se VL bavi, sramota.

SA
santos008
11:40 16.01.2015.

Jos da je nam ovo pitanje rjesit,pa smo na konju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije