Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZNENADIO SE

Talijanski novinar na oronulom Maksimiru pronašao nešto što ga je fasciniralo, objavio je video

Zagreb: Stadion Maksimir
Davor Puklavec/PIXSELL
26.10.2022.
u 10:11

"Baš fascinantno, Dinamo ima kapelicu odmah do ulaza na teren", napisao je Talijan uz video na Twitteru.

Brojni talijanski novinari došli su u Zagreb ispratiti utakmicu Dinama i Milana u Ligi prvaka, a među njima i Tancredi Palmeri, koji je izvještavao za SportItaliju.

Palmeri je prvo bio na Trgu bana Jelačića gdje je pokušao razgovarati s dvije djevojke. No, neobični razgovor nije uspio jer su djevojke bile poprilično vesele. Detalje pogledajte OVDJE.

Palmeri je nakon toga produžio za Maksimir gdje se igrala utakmica u kojoj je Milan slavio s uvjerljivih 4:0. Iako je stadion u jakom lošem stanju čemu se često čude gosti koji prvi put dođu, talijanski novinar je pronašao nešto što ga je fasciniralo.

"Baš fascinantno, Dinamo ima kapelicu odmah do ulaza na teren", napisao je uz video na Twitteru.

Inače, Dinamo je kapelicu svetog Josipa (na fotografiji) ispod južne tribine stadiona otvorio još 2013. godine. Tim je povodom služena i misa na kojoj su bili vodstvo i igrači Dinama. Prvi u redovima u kapelici tada su bili su Zdravko Mamić, Mirko Barišić i tadašnji predsjednik HNS-a Davor Šuker. 

>> Izjave igrača Dinama pogledajte u videu

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
15:11 26.10.2022.

Moraju se redovno ispovijedati nakon svih pokradenih prvenstava.

DU
Deleted user
12:22 26.10.2022.

Je, pomoglo im!

Avatar Popeye
Popeye
11:58 26.10.2022.

Jedino Bog i sveci i drže tu ruševinu da se ne poruši na glave pravoslavnog dinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije