Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIJEPA NAGRADA

Talijani imaju još jedan razlog za slavlje: Evo koliko su zaradili osvajanjem Eura

The Italy team drive through Rome on a open top bus tour after they won Euro 2020
Foto: YARA NARDI/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
1/8
13.07.2021.
u 07:00

Italija je kumulativno na Europskim prvenstvima zaradila oko 100 milijuna eura, više od bilo koje reprezentacije u povijesti.

Talijanski Calciomercato domogao se i financijskih podataka nakon što je Italija osvojila Europsko prvenstvo. Tamošnji nogometni savez prvim mjestom zaradio je ukupno 28,5 milijuna eura, a svaki igrač će dobiti po 250.000 eura.

 

Da su pak izgubili, zaradili bi po 200.

Također ističu da je Italija kumulativno na Europskim prvenstvima zaradila oko 100 milijuna eura, više od bilo koje reprezentacije u povijesti.

Ključne riječi

Komentara 1

BA
BARUH
13:06 13.07.2021.

Naslovnica u novinama trebala je Biti: "Talijni potpisali Brexit Britancima" a zarada je samo nusprodukt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije