Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neviđeno

Šveđani uzeli obitelji Turina 60% zarade od humanitarne utakmice!

Turina semafor
Erik Masterson/SCANPIX/PIXSELL
Autori: td, av/VLM
11.07.2013.
u 16:15

Šveđani su, nenajavljeno, naplatili čak i ručak, klupski autobus, mjere osiguranja, žute papiriće koje su podijelili publici... i troškovnik poslali Senki Turini

Švedski nogometni klub AIK, u kojemu je igrao hrvatski vratar Ivan Turina i koji je organizirao humanitarnu utakmicu s Dinamom, čiji je cjelokupan prihod bio namijenjen obitelji preminulog Joje, neugodno je iznenadila njegovu suprugu Senku, poslavši joj popis troškova organizacije!

Šveđani su sami inzistirali na cijeloj organizaciji, dogovarali sve detalje, a onda bez obavijesti i dogovora poslali troškovnik u Zagreb. Turininoj obitelji naplatili su sve što su naručili, čak i ručak, klupske darove, majice za Ivanovu majku i suprugu, parkirališnu kartu na aerodromu, osiguranje na stadionu, žute papiriće koje su podijelili gledateljima, klupski autobus...

Obitelj Turina na kraju će dobiti 69 tisuća eura, odnosno oko 40 posto od zarađene svote od 157 tisuća eura.

Podsjetimo, agencija za prodaju karata prvo je odgađala isplatu, nakon čega su AIK i navijači izvršili pritisak, a sada klub ima svoju novu računicu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije