Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ KOVAČEVIĆ

Stravično! Bivši igrač Reala uhićen zbog naručivanja ubojstva bivšeg srpskog suigrača?

Darko Kovačević/Raul Bravo
Foto: PIXSELL/Instagram
1/3
18.01.2020.
u 21:44

Bravo je bio je  uhićen i u velikoj akciji španjolske policije kada su uhićeni i kapetan Valladolida Borja Fernandez kao i predsjednik Huesce Agustin Lasaosa

Bivši srbijanski nogometni reprezentativac Darko Kovačević (46) upucan je ispred svoje kuće u Ateni prije desetak dana.

Kovačević je pogođen u nogu nakon što su na njega u mafijaškom stilu pucali iz jurećeg vozila. Neki grčki mediji javili su da je to bila "poruka" i "upozorenje". Hitna pomoć brzo je reagirala i prebacila ozlijeđenog Kovačevića u lokalnu bolnicu. Pisalo se kako je policija pronašla automobil u plamenu koji je pripadao napadačima na Kovačevića. Policajci su pokušali ugasiti automobil kako bi u njemu pronašli moguće dokaze.

A sada dolaze nove stravične informacije! Srpski Telegraf javlja kako je ubojstvo naručio bivši igrač Real Madrida i Kovačevićev suigrač, Raul Bravo koji je uhićen zajedno s još deset osoba.  

Kovačević je možda doznao nešto o namještanju utakmica, javljaju talijanski mediji, a prenose i u Španjolskoj. Inače, Bravo je bio je  uhićen i u velikoj akciji španjolske policije kada su uhićeni i kapetan Valladolida Borja Fernandez kao i predsjednik Huesce Agustin Lasaosa.

S Kovačevićem je igrao zajedno u Olympiacosu, od 2007. do 2009. godine.

>>> Pogledajte navijače Hrvatske uoči utakmice protiv Njemačke

Ključne riječi

Komentara 2

TO
Tomi0713
22:19 18.01.2020.

Jeb.ala vas smrdija

DO
dokrastavca
22:24 18.01.2020.

Netko mi je davno rekao: "Ne vjeruj ruskinjama i spanjolcima..."

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije