Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Euforija u Beču

Srbe iznenadio Hrvat o kojem priča cijeli svijet, spominjali i našu šahovnicu: Smjelo i ružno

Navijači
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
1/3
17.01.2020.
u 09:48

U Wienerstadthalleu je bilo 10.000 gledatelja od kojih je barem sedam tisuća bilo hrvatskih navijača. Nije bilo kuta u dvorani u kojoj se nije nazirao hrvatski dres ili šal, a cijela jedna tribina bila u crveno-bijelim bojama

Hrvatski rukometaši jure prema polufinalu Europskog prvenstva. Červarovi izabranici u dugi krug natjecanja krenuli su pobjedom protiv domaćina Austrije (27:23). Kauboji su i u Beču imali veliku podršku navijača.

U Wienerstadthalleu bili je 10.000 gledatelja od kojih je barem sedam tisuća bilo hrvatskih navijača. Nije bilo kuta u dvorani u kojoj se nije nazirao hrvatski dres ili šal, a cijela jedna tribina bila u crveno-bijelim bojama.

Navijači
1/13

Među hrvatskim navijačima posebnu je pozornost privukla jedna maska koja odmah postala popularna. O njoj piše i srpski portal Blic.rs, pod naslovom: 'Nikad smjelija, originalnija i ružnija (?) pojava: Pogledajte navijača Hrvatske o kome priča cijeli planet, ovako nešto sa šahovnicom dosad nije viđeno'.

'Rijetko kada se događa da vidite ovako, pa gotovo grotesknu pojavu. Istovremeno privlačna i odbojna, od nje vas podilaze žmarce, ali ne možete je ne podijeliti s drugima. Pogledajte masku o kojoj priča cijeli planet.

Foto: Luka Stanzl/Pixsell

Da, dobro ste vidjeli, ovako bi čuveni junak iz animiranog film Shrek izgledao da se rodio u Hrvatskoj. Zaista, ovo se ne viđa baš svaki dan, ali se navijaču mora odati posebno priznanje na smjelosti i originalnosti. Estetski užitak nije na najvišem nivou, pa su zato mišljenja krajnje podijeljena.

>> Pogledajte razgovor s Goranom Špremom za Večernji TV

Komentara 25

DU
Deleted user
12:33 17.01.2020.

Svaka čast za masku, a inače su hrvatski navijači najjači na svijetu i na ovom prvenstvu je tome tako.

Avatar pendreck
pendreck
13:07 17.01.2020.

Dobar Croshrek!

Avatar Bud Humski
Bud Humski
11:46 17.01.2020.

Briljantno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije