Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zaboravili na njega

Hrvat napravio senzaciju na Wimbledonu, a nitko ga ne spominje!

Antonio Šančić
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/3
08.07.2017.
u 08:48

Taj skromni Samoborac napravio je uspjeh karijere, a sve je prošlo nezapaženo

Teniski turnir u Wimbledonu posljednjih je dana u središtu sportskih zbivanja, a u masi vijesti koja se objavljuje nekako nezapaženo prošao je nastup Antonija Šančića (28), Hrvata koji također nastupa na tom uglednom turniru i napravio je najveći uspjeh karijere.

Taj skromni Samoborac u paru s Hugom Nysom napravio je odličan rezultat i plasirao se u osminu finala ovog Grand Slam turnira. Posljednja prepreka koji su preskočili bili su 13. nositelje Francuza Fabrice Martin i Kanađanin Daniel Nestor, igrač koji je u parovima osvojio čak osam Grand Slam turnira, zbog čega je ova pobjeda dvojice autsajdera još senzacionalnija.

Francusko-hrvatski par do ovoga je došao preko kvalifikacija, a sad im se smiješi dvoboj protiv prvih nositelja turnira. Da bi se to ostvarilo Kontinen i Peers moraju izbaciti Claytona i O'Maru.

U slučaju da Šančić i njegov partner i u osmini finala naprave podvig, tada bi se u četvrtfinalu mogli sastati s Dodigom i njegovim partnerom Granollers-Pujolom.

Antonio je dosad najčešće nastupao na Futuresima i Challengerima, a najveći uspjeh bio mu je finale Umaga kada je u paru s Mektićem izgubio protiv Kližana i Marrera. Ipak, ovaj nastup na ovako velikom turniru nadmašio je i taj finale, a za Antonija je i financijski puno značajniji.

Komentara 14

DH
dalibor.hren
16:12 08.07.2017.

Hrvoje, ne znam koji gulpan piše o Đokovićevim ljubavnim problemima, a ne o "skromnom Samoborcu"!? Taj Samoborac nije ni u kakvoj vezi sa majstorom Bljakom!!!

IL
ilijan
12:59 08.07.2017.

Tko nitko samo je do vas novinara...

PI
pinkec
02:53 10.07.2017.

A "popi84" smeta Međugorje i Međugorci!? Baš mi te je žao. Naprijed Hŕvati!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije