Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cîrstea šokirana

Panika na terenu: Što bi se dogodilo da joj je stalo srce!

Bethanie Mattek-Sands
Foto: Reuters/Pixsell
1/7
07.07.2017.
u 09:51

Zvala sam pomoć, ali nitko nije dolazio. Činilo se kao da traje cijelu vječnost. Nosila smo čekali deset-petnaest minuta, prvi smo u pomoć priskočili ja i njezin suprug. Bila je u šoku. Iskreno, i ja sam se malo uspaničila - rekla je Rumunjka

Američka tenisačica Bethanie Mattek-Sands teško se ozlijedila tijekom susreta 2. kola protiv Rumunjke Sorane Cîrstee Nesretnoj igračici iskočilo je koljeno. Bethanie je počela zapomagati, što je kod Sorane djelovalo šokantno. Uspaničila se, ali se i brzo sabrala.

- Zvala sam pomoć, ali nitko nije dolazio. Činilo se kao da traje cijelu vječnost. Nosila smo čekali deset-petnaest minuta, prvi smo u pomoć priskočili ja i njezin suprug. Bila je u šoku. Iskreno, i ja sam se malo uspaničila - rekla je Rumunjka i dodala:

- Dugo je trebalo liječnicima da dođu na teren. Ne želim pomisliti što bi se dogodilo da joj je, ne daj bože, stalo srce!

Rumunjka nije mogla samo tako prijeći preko toga, pa je još malo oplela po liječničkoj službi u Wimbledonu.

- U nogometu ili boksu pomoć stigne za nekoliko sekundi. Ovdje je trajalo cijelu vječnost - još je jednom istaknula Sorane Cîrstea.

Organizatori su dobili mnogo prigovora na kvalitetu podloge na kojoj igraju. Bethanie Mattek-Sands pala je i ozlijedila se na jednom od vanjskih terena na koje se žalila i Kristina Mladenović. Francuska tenisačica i Amerikanka Alison Riske u jednom su trenutku odbile igrati.

- Pitale smo suca kakvo je pravilo ako obje ne želimo igrati. Samo je slegnuo ramenima i rekao da ne može ništa napraviti. Morale smo nastaviti igrati iako je na terenu bilo mnogo rupa - rekla je Mladenović koja je izgubila od Riske.

I ona je u jednom trenutku pala na teren.

- Možda bi trebala biti razočarana zbog poraza, ali zapravo sam sretna što se nisam ozlijedila - istaknula je Mladenović.

Komentara 3

VI
Vito
11:22 07.07.2017.

Panika na terenu: Što bi se dogodilo da joj je stalo srce! :::::::::::::::::::::::::::::::::::::: Pa umrla bi

VI
Vito
16:16 07.07.2017.

Nema tu što biti "vrlo vjerojatno", kad stane srce mozak ne dobiva kisik i nastupa smrt. ______ Sve ostalo je maštanje. _____ Zbog toga se i radi postupak "reanimacije" - podržavanje rada srca pritiskom na prsnu kost i upuhivanje vašeg zraka u pluća unesrećenih. ______ Žalosno je što "svi" misle kako će "već netko priskočiti u pomoć". _______ Čudi me da suci, najbliži igračicama, nisu odmah reagirali. ______ Očito ih uopće nije briga za čovjeka, već isključivo za novce, "petnaest cenit" po udarcu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije