Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Bio je drugačiji'

Schumacherova menadžerica otkrila detalje o njegovom zdravstvenom stanju

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
31.05.2017.
u 20:24

Menadžerica je otkrila i neke dosad nepoznate pojedinosti iz Michaelova privatnog života.

Obitelj Michaela Schumachera početkom svibnja dobila je tužbu protiv njemačkog magazina Die Buntea koji je objavio članak da sedmerostruki prvak u formuli 1 ponovo može hodati. Sud u Hamburgu presudio je da Bunte mora platiti 50.000 eura odštete te 65 posto sudskih troškova što iznosi oko 100 eura. 

Schumacherova menadžerica Sabine Kehm osvrnula se na spomenutu presudu te otkrila neke detalje o zdravstvenom stanju bivšeg šampiona iako to njegova obitelj strogo zabranjuje.

- Morali smo raščistiti stvari nakon mnogih lažnih informacija koje su se pojavljivale u medijima. Pojedini mediji su čak objavili da Michael može hodati, a to je laž. Neozbiljno je bilo šta nagađati s obzirom da svi znate da je on zadobio veoma tešku ozljedu - rekla je Kehm i otkrila neke pojedinosti iz Michaelova privatnog života.

- Svi znaju da je na stazi radio apsolutno sve kako bi pobijedio. No, privatno bio je vrlo opušten, potpuno drugačija osoba. Bio je jako velikodušan i osjetljiv. Bio je obiteljski čovjek pun ljubavi. Obitelj mu je uvijek bila najvažnija i to je bilo potpuno jasno. On je dobar, pouzdan i ponekad malo vrckav prijatelj koji se uvijek želio zabavljati. Ali povlačio je granicu između javnog i privatnog života, što su poštovali i navijači i mediji. Odluka da se zaštiti privatnost donesena je u Michaelovom interesu - zaključila je Kehm.

Informacije o Schumacherovom zdravstvenom stanju dosad su dolazile na kapaljku, no po svemu sudeći on je i dalje jako loše. U javnosti se nije pojavio otkako je 2013. nastradao na skijanju u Francuskoj i trenutno je na kućnom liječenju.

Komentara 14

DU
Deleted user
20:54 31.05.2017.

i otkrila neke pojedinosti iz Michaelova privatnog života..........gdje..?????

RO
Rosali
20:45 31.05.2017.

Boze daj im snage da tu torturu izdrzi on i obitelj. Nada umire zadnja.

LJ
ljudeman
20:44 31.05.2017.

Di su vam ti detalji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije