Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gerhard Berger

Bivši Schumacherov kolega: Vjerujem u čudo!

Michael Schumacher
Foto: Reuters/PIXSELL
1/14
12.05.2017.
u 17:08

Michaelov sin je veliki talent i u pravom je okruženju da se nauči nositi s pritiskom. On je Schumacher i zna što radi - kaže Gerhard Berger

Vjerujem u čudo i nadam se da ćemo uskoro čuti pozitivne vijesti o Michaelu - rekao je 57-godišnji Gerhard Berger, bivši vozač formule 1 i nekadašnji momčadski kolega Michaela Schumachera.

Sedmerostruki prvak je u prosincu 2013. godine doživio tešku ozljedu glave na skijanju, a o trenutačnom Schumacherovom zdravstvenom stanju zna se vrlo malo. Gerhard Berger u kontaktu je s Michaelovom suprugom Corinnom i njegovim sinom Mickom.

- Zadivljujuće je kako se Corinna i Mick nose s ovom veoma teškom situacijom. Raduje me što je Mick poslušao svoje srce i želi se profesionalno utrkivati - podvukao je bivši vozač Benettona, Ferrarija i McLarena.

Gerhard Berger je za dnevnik Kölner Express istaknuo kako je Michaelov utjecaj na Micka ogroman.

- Michaelov sin je veliki talent i u pravom je okruženju da se nauči nositi s pritiskom. On je Schumacher i zna što radi - zaključio je Gerhard Berger.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije