Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GORAN TOMIĆ

Rijekin strateg u šoku: 'Da mi je netko nakon 4:0 rekao da će biti neizvjesno...'

Velika Gorica: Gorica ugostila Rijeku u 27. kolu HNL-a
Luka Stanzl/PIXSELL
03.04.2021.
u 23:15

'Spremali smo se, znamo kako Gorica igra, jedan kvalitetan nogomet. Sve čestitke i njima.'

Gorica i Rijeka pripremili su istinski nogometni spektakl, a to već sugerira i sami rezultat od 3:4. Ali, treneru gostiju Goranu Tomiću teško da može tako razmišljati nakon što je njegova momčad morala "čupati" pobjedu unatoč vodstvu 4:0 samo 26 minuta prije kraja.

- Što reći. Zadovoljan sam s velika tri boda, ali mogu reći da smo 70 minuta dobro izgledali. Sve što smo pripremali, bili smo kompaktni, u protunapadu ubitačni. Ali onda klasična nogometna priča. Opuštanje, padne jedan gol, drugi pa treći... Da je netko rekao da će nakon 4:0 biti ovako neizvjesno - izjavio je Tomić nakon utakmice pa nastavio:

- Spremali smo se, znamo kako Gorica igra, jedan kvalitetan nogomet. Sve čestitke i njima.

Iako Riječani sad imaju neku nadu za treće mjesto, nekako se čini da je šest bodova prednosti koje Gorica ima pred Rijekom previše. No, nogomet je nepredvidljiv, što smo i vidjeli u ovom susretu.

- Čestitao bih Rijeci na zasluženoj pobjedi. Rijeka nas je kaznila svaki put kada je izašla. Na kraju ispada da smo bili naivni, ali imamo svoju igru i kako želimo igrati. Imali smo problema i u kadru, ali ne želim se na to izvlačiti. Unatoč svemu ima stvari zbog kojih sam zadovoljan, pogotovo zbog zadnjih 20 minuta - kazao je trener Gorica Siniša Oreščanin i čestitao Uskrs navijačima.

Komentara 4

Avatar Point_of_view
Point_of_view
10:06 04.04.2021.

Obje ekipe su igrale nogomet s glavom i repom. Još kad im se Šibenik i Istra pridruže a Hajduk se konačno stabilizira, te dobri Osijek i naravno Dinamo. Bit će iduće sezone dobra liga.

NE
Nez
09:32 04.04.2021.

Bez obzira na poraz... bravo Gorica...

HE
Herceg56
03:59 04.04.2021.

Od kada su kladionice od tada i nema nogometa i svaki rezultat je moguć.To više nije igra nego lopovluk!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije