Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zašto je Palacios igrao

Redknapp: Nisam htio probleme s majkom

'Tottenham\'s English manager Harry Redknapp looks on before the English Premier League football match between Tottenham Hotspur and Everton at White Hart Lane in north London, England on October 23,
'IAN KINGTON'
25.10.2010.
u 08:03

Hondurašanin je igrao u subotu protiv Evertona.

– Kad god doputujem iz Hondurasa na Tottenhamovu utakmicu, moj sin nije u momčadi – požalila se majka veznjaka Spursa Palaciosa kad je u dućanu u Londonu srela trenera Spursa Redknappa.

I gle čuda – Hondurašanin je igrao u subotu protiv Evertona.

– Morao sam ga staviti. Mama Palacios zaprijetila mi je pitavši me zašto uopće dolazi čak iz Hondurasa. A moram vam priznati da je riječ o prilično krupnoj ženi pa nisam želio nevolje s njom. Vjerujte mi, ne biste ni vi – našalio se Redknapp.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije