Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJBOLJI PROTIV CHELSEA

Redknapp: Modrić može igrati gdje god hoće!

Luka Modrić
AFP
19.04.2010.
u 09:38

Sjajne izvedbe Luke Modrića u utakmicama protiv Arsenala i Chelseaja natjerale su Tottenhamova menadžera Harryja Redknappa na novu seriju hvaljenja hrvatskog veznjaka.

Protiv trećeplasirane (Arsenal) i vodeće (Chelsea) momčadi Premiershipa Spursi su upisali dvije pobjede s jednakim rezultatom (2-1) pa su preuzeli četvrto mjesto ljestvice engleskoga nogometnog prvenstva i ostali u utrci za Ligu prvaka. Hrvatski reprezentativac pritom se nije upisao na listu strijelaca, međutim imponirao je način na koji je diktirao igru o čemu svjedoče i Redknappove riječi.

- Mišljenja sam da za Modrića ima mjesta u bilo kojoj momčadi na svijetu. On je fantastičan nogometaš vrhunske klase. Omalen je momak pa ljudi govore da ne može igrati na poziciji središnjeg veznog igrača, no baš se s tog mjesta, tek uz pomoć Toma Huddlestonea, sučelio momčadima koje njeguju igru s trojicom u sredini, a bio je na vrhunskoj razini.

- Sjajan je uz Modrića bio i Tom Huddlestone. Znali smo da će Chelsea igrati s trojicom u sredini veznog reda i da ćemo tu biti brojčano inferiorni, ali su Luka, Tom i dvojac koji je navaljivao po bokovima učinili posao. Bila je to sjajna predstava - zaključio je Redknapp.

Komentara 5

OB
-obrisani-
11:54 19.04.2010.

19.04.2010. u 11:01h stanipani je napisao/la: Na SP-u ne igraju najbolji. Slovenija je, recimo slabija od Hrvatske. Ja nikada nisam tvrdio da smo bolji..I želim ti da ti taj osječaj boljega pomogne u \"domoljubnoj tugi\" kada na World Cupu zaigraa slovenska himna protiv Engleske..To su inače oni koji su se zaista nadavali golova protiv onih boljih kako ti kažeš od Slovenije..

DU
Deleted user
11:01 19.04.2010.

Na SP-u ne igraju najbolji. Slovenija je, recimo slabija od Hrvatske.

BI
bizzwizz05
10:07 19.04.2010.

odlično je odigrao, kako se to vidi kad igrač ima mozak.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije