Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RUKOMETAŠICE

Protiv Srbije tri tisuće navijača

Vladimir Canjuga
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
04.06.2011.
u 13:24

- Ne treba zaboraviti da u smo u posljednje tri utakmice protiv Srbije upisale jednako toliko pobjeda - kaže Penezić.

- Izuzetno smo motivirani uoči utakmice. Veseli me što su igračice svjesne što nam sve donosi plasman na završnicu Svjetskog prvenstva. Samo da još imamo glasnu podršku s tribina - poželio je izbornik hrvatskih rukometašica Vladimir Canjuga, uoči nedjeljnog (19.30 sati) prvog susreta kvalifikacija protiv Srbije za odlazak na SP u Brazil.

Kako bi ispunili izbornikovu želju organizatori su podijelili gotovo 3.000 ulaznica, a organizirani dolazak autobusima potvrdile su i grupe navijača iz Zagreba, Koprivnice, Bjelovara, Zeline, Našica, Virovitice i Kutine.

Same igračice na terenu morat će isprovocirati dobro raspoloženje na tribinama.

- Bitno je zaustaviti vezu između njihove dvije najbolje igračice Cvijić i Lekić. Uspijemo li u tome, napravili smo pola posla. Sve ostalo je u našim rukama, od dobre obrane, preko što više laganih golova u kontrama i polukontrama, do što je moguće manje tehničkih grešaka - poručuje Canjuga.

Iz srpskog tabora dolaze prilično samouvjerene izjave.

- Čule smo kako gošće poručuju da već kupuju kupaće kostime za odlazak u Brazil. Možda to iz njih progovara strah. Mi nemamo potrebe biti bahate. U konačnici, igra i rezultat na parketu jedini su koji odlučuju o putniku na Svjetsko prvenstvo. Ne treba zaboraviti da u smo u posljednje tri utakmice protiv Srbije upisale jednako toliko pobjeda - zaključila je ponajbolja hrvatska rukometašica Andrea Penezić.

Uzvratna utakmica na rasporedu je 11. lipnja u Kragujevcu.

- Odlučili su nas ugostiti na jugu Srbije jer žele stvoriti ratničku atmosferu. Ne bojimo se! Planiramo već danas do razlike koja nam garantira miran uzvrat - poručio je Canjuga.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije