Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROBLEMI ZA NAVIJAČE

Pred polufinale Danci saznali neugodnu vijest: Ulaznice samo za odabrane

Euro 2020 - Quarter Final - Czech Republic v Denmark
Naomi Baker/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.07.2021.
u 13:40

Danski navijači iz domovine i drugih zemalja neće moći doći do ulaznica, a do utakmice se ne očekuju promjene

Samo Danci koji žive u Velikoj Britaniji mogu kupiti ulaznice za polufinalni susret Europskog nogometnog prvenstva između Danske i Engleske koji se igra u srijedu u 21 sat na londonskom Wembleyju, objavio je u ponedjeljak Danski nogometni savez (DBU). 

Danski navijači iz domovine i drugih zemalja neće moći doći do ulaznica, a do utakmice se ne očekuju promjene.

DBU je najavio da bi trebao dobiti 5.000 ulaznica. Prema pisanju medija, predstavnici danskih i britanskih vlasti neuspješno su pregovarali da za ovu utakmicu vrijede posebna pravila za putovanja i prelazak državnih granica.

U Velikoj Britaniji zaraznija verzija delte prevladava među novim infekcijama koronavirusom, pa je sve veći broj zaraženih.

Očekuje se da će obje polufinalne utakmice, uključujući i susret između Italije i Španjolske u utorak, pratiti velik broj navijača nakon djelomičnog ublažavanja mjera suzbijanja zaraze. Očekuje se da na stadionu Wembley bude 60.000 ljudi na svakoj utakmici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije