Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPUSTILE MJERE

Počele mise i u Međugorju, Zdravko Mamić zauzeo mjesto u prvom redu!

Zdravko Mamić na misi u Međugorju
Foto: Međugorje-info
1/4
04.05.2020.
u 12:52

Na fotografiji koju je objavila Facebook stranica Međugorje, može se vidjeti veći broj vjernika kako sjede na klupicama ispred same crkve gdje slušaju misu

Kao i u Hrvatskoj, brojni vjernici jedva su dočekali služenje mise i u popularnom marijanskom svetištu Međugorju

Na fotografiji koju je objavila Facebook stranica Međugorje, može se vidjeti veći broj vjernika kako sjede na klupicama ispred same crkve gdje slušaju misu. 

Među njima se našao i Zdravko Mamić koji je zauzeo mjesto u prvom redu. 

Mamić se posljednji put oglasio na Facebooku za Uskrs.

- Isus je uskrsnuo kako bi nam dao nadu koja nam ovih mjeseci treba više nego ikada! Svim prijateljicama i prijateljima želim sretan Uskrs, puno mira, zdravlja i ljubavi, a sve ostalo će doći! - poručio je tada. 

Podsjetimo, Mamić se u Međugorju nalazi od 5. lipnja 2018. godina, gdje je otišao dan prije nego li je osuđen da je iz Dinama izvukao 116 milijuna kuna te nanio štetu državnom proračunu od  12,2 milijuna kuna.

>>>> Pogledajte poruku Luke Modrića 

Ključne riječi

Komentara 13

21
215794
14:53 04.05.2020.

Neznam zasto toliko ljudi ne podnosi Zdravka? Najvise me smeta kakav je on ili netko drugi vjernik to zna samo bog. Dali smo prokleti iliukleti? Zdravko vrati se u Dinamo.....

DU
Deleted user
20:31 04.05.2020.

Vratit će se on u malu kapelicu u Zagrebu.Tj. vidite li vikako mu Bog pomaže ...... on je u biti stalno tu uz Dinamo i uz Hrvatsku,a možete mu samo stavit soli na rep! Pacajte se pomalo.......guštam! Ajmoooooo Dinamo,volim te Hrvatska!!!!!!!!

Avatar CarolUI80
CarolUI80
23:40 04.05.2020.

w︆­w︆­w︆­.︆­k­i︆s︆­s︆­t­ok︆­.︆­c︆­o︆­m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije