Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMENTARI

Pljušte reakcije nakon HNS-ove objave o Modriću i Lovrenu: 'Uništavaju sve ono što je dobro'

KATAR 2022 - Argentina je pobijedila Hrvatsku i prošla u finale Svjetskog prvenstva
Goran Stanzl/PIXSELL
30.06.2023.
u 10:44

Navijači su reagirali nakon što je nogometni savez objavio službeno priopćenje

Luka Modrić i Dejan Lovren našli su se pod povećalom DORH-a koji ih je optužio da su lažno svjedočili i tako išli u korist Zdravku Mamiću na suđenju u Osijeku. Hrvatski nogometni savez očitovao se o ovom slučaju na svojim web stranicama, a više o tome možete pročitati OVDJE.

Cjelokupna hrvatska javnost s velikom pozornošću prati ovaj slučaj, a naši navijači u kratkom roku su komentarima zasuli HNS-ovu facebook stranicu. 

- Je li moguće da kod nas sve što je dobro treba da se uništava. Koja su to gov**. Sad treba da neki tamo sud sudi nekom tamo Modriću i Lovrenu za ko zna što,dok su u tim sudovima već nebrojeno puta dokazano,mito i korupcija njihova zakletva. Modrić i Lovren su toliko doprinijeli svojim zalaganjem za državu Hrvatsku da je prepoznatljiva i u najmanjem kutu planete. E davno je jedan pametan čovijek rekao"malo nas je al' smo gov**

GALERIJA HNS se oglasio nakon što je DORH podignuo optužnicu protiv Modrića i Lovrena 

KATAR 2022 - Argentina je pobijedila Hrvatsku i prošla u finale Svjetskog prvenstva
1/15

- Zakon mora vazit za sve isto. Samo sto bi kod Nas, po autoritetu I karakteru, trenutno bilo normarnije da Luka modric sudi osječkim sucima i kompletnom kompromitiranom hrvatskom sudstvu, nego oni njemu.

- Puna podrška Luki i Lovrenu!

VEZANI ČLANCI:

- To se lako i brzo završi, Luka se sjeti svega, Dejan kaže istinu i to je to.

- Ako su krivi trebaju odgovarati

- Često jude pravednima sude - samo su neki od brojnih komentara. 

 

Komentara 15

AN
antek
11:51 30.06.2023.

Svakodnevno se na sudovima daju lažni iskazi, pa državno odvjetništvo nikada ne reagira. Zanima me kako je podignuta optužnica kada službenici i namještenici štrajkaju i kada nitko drugi ne može niti pristupiti odvjetništvu ili sudu i baš sada, dok trajee štrajk, se podiže optužnica koja je već jednom odbijena. Kapetane, Luka legendo, imaš punu podršku Hrvata sa juga Domovine. Jedini razlog za podizanje ove kvazi-optužnice je unošenje razdora u našu reprezentaciju i uništavanje naše Hrvatske.

MA
Matija100
12:00 30.06.2023.

Luka Modrić i Dejan Lovren smetaju "hrvatskom" krivosuđu jer nisu iz njihovog lijevo liberalnog korumprianog jata.

AB
abram
12:15 30.06.2023.

Netko je dobro rekao, orjuna odavno želi uništiti sve što je Hrvatsko i dobro, a reprezentacija i njeni igrači nešto najbolje što promovira Hrvatsku...smeta ima ruka na srcu i pjevanje himne

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije