Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO PRIOPĆENJE

Oglasio se HNS nakon što je DORH podignuo optužnicu protiv Modrića i Lovrena. Evo što su poručili

Dejan Lovren objavio je na Instagramu kako više neće igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/15
30.06.2023.
u 10:10

Kapetan Luka Modrić i bivši reprezentativac Dejan Lovren optuženi su da su pogodovali Zdravku Mamiću prilikom svjedočenja u Osijeku

Hrvatski nogometni savez primio je na znanje informaciju kako je Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku podignulo optužnicu protiv kapetana hrvatske nogometne reprezentacije, Luke Modrića i dugogodišnjeg reprezentativca Dejana Lovrena, objavila je hrvatska nogometna kuća na web stranicama. Više o tom slučaju možete pročitati OVDJE

Hrvatski nogometni savez u potpunosti poštuje neovisnost pravosudnih tijela te očekujemo da u svom djelovanju budu jednako pravedni prema svim državljanima Republike Hrvatske, neovisno o imenu i prezimenu.

GALERIJA Javnost o nastavku Modrićeve reprezentativne karijere: 'Sudili bi čovjeku koji je toliko napravio'

Dejan Lovren objavio je na Instagramu kako više neće igrati za hrvatsku nogometnu reprezentaciju
1/9

Kao osvajači srebrne i brončane medalje na FIFA svjetskim prvenstvima, igrački i ljudski predvodnici ekipe koja je proslavila hrvatski nogomet i državu, Luka Modrić i Dejan Lovren ne zaslužuju poseban tretman hrvatskog pravosuđa. No, zaslužuju pravedan i ravnopravan odnos te pravnu sigurnost.

VEZANI ČLANCI:

Stoga Hrvatski nogometni savez daje punu podršku Luki Modriću i Dejanu Lovrenu te ćemo biti na dispoziciji za pružanje pomoći dvojici legendarnih Vatrenih tijekom procesa, zaključili su iz HNS-a. Međutim, ova optužnica vjerojatno znači i Modrićev rastanak s vatrenima, više o tome OVDJE

Komentara 23

Avatar gremo20
gremo20
10:19 30.06.2023.

teškom mukom nakon dugo godina uspostavljena je homogenost hrvatskih navijača gdje su svi dušom i srcem za reprezentaciju koja je cijelu hrvatsku učinila sretnom i ponosnom...i onda "slučajno" dođe optužba za navodne lažne iskaze dane prije 5-6 godina??? naravno da je to "slučajno" napravljeno...

CH
chupakabra
11:12 30.06.2023.

Većina suda u Osijeku je pokazalo svoju vjerodostojnost i sklonost putovanjima u Dubai pa se ne treba čuditi ovako odjednom, kao da zovu jer i oni bi igrali trešetu.

MA
Makbe
10:45 30.06.2023.

Neki u ovoj državi se ne mogu pomiriti s činjenicom da je uspješna u sportu pa se stalno ponavljaju napadi na naše najbolje. Sjetite se samo besramnog napada na Janicu, pa zatim na Modrića osobno i na reprezentaciju ( dabogda sve izgubili). Mnoga teška kriminalna djela stoje u ladicima ili se samo jednom spomenu i gotovo. Više ni riječi nigdje i gotovo. Neki koji su svjesno uzimali od države tj. svih nas nepripadajući novac sad se spominju kao budući premijeri. Jadna država koja ima sudstvo koje radi protiv države.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije