Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AMBICIOZAN KLUB

Predsjednik Celja oglasio se nakon što je objavljena senzacija da Slovenci žele dovesti Modrića

International Friendly - Egypt v Croatia
AMR ABDALLAH DALSH/REUTERS
23.04.2024.
u 16:00

Glavni adut u realizaciji ove ideje trebao bi biti Damir Krznar, koji bi Modriću trebao predstaviti ideju kluba, a uz to njegov pomoćnik je Mihael Mikić koji je također u dobrim odnosima s Modrićem.

Prije nekoliko dana pojavila se vijest o interesu slovenskog prvoligaša za Luku Modrića. Celje je visoko postavilo svoje ciljeve pa su o svojim namjerama obavijestili i Real Madrid. Trener Celja je bivši igrač i trener Dinama Damir Krznar, koji Modrića poznaje još iz igračkih dana kada su zajedno dijelili svlačionicu u Interu iz Zaprešića. Informaciju je potvrdio i predsjednik Celja Valerij Kolotilo u emisiju Pod prečko, slovenskog Sport Kluba.

-Ako imamo takav odnos, zašto ga ne pokušati iskoristiti? No, ako želite razgovarati s igračem koji je još uvijek pod ugovorom s klubom, pogotovo takvim kao što je Real, red je da o tome obavijestite klub-rekao je Kolotilo.

Modriću ugovor ističe za dva mjeseca, a u Madridu još nisu odlučili hoće li ga produžiti. No, interes za kapetanom Vatrenih imaju i drugi klubovi pa i oni puno bogatiji od slovenskog prvoligaša. Osim toga tu je i interes Dinama koji također čeka u redu za osvajača Zlatne lopte.  

VEZANI ČLANCI:

-Ako možda sada ne bude moguće, pokušat ćemo opet za šest mjeseci ili godinu dana. Još ću vam reći, ako ne uspijemo s Modrićem, pokušat ćemo dovesti nekog drugog nogometaša ove razine. Već imam iskustva s tim. Kad smo bili u Anžiju, doveli smo Roberta Carlosa tamo. I cijeli se klub podigao na sasvim drugu razinu. Upravo tako mislim. Zašto ne? Imamo visoke ambicije, sigurno nećemo ostati na razini na kojoj je klub trenutno- tvrdi Kolotilo.

Glavni adut u realizaciji ove ideje trebao bi biti Damir Krznar, koji bi Modriću trebao predstaviti ideju kluba, a uz to njegov pomoćnik je Mihael Mikić koji je također u dobrim odnosima s Modrićem. No, iako će Celje vjerojatno biti prvak Slovenije i igrati kvalifikacije za Ligu prvaka iduće sezone šanse za Modrićevim dolaskom ipak se čine minimalnima te je teško povjerovati da bi tako nešto bilo ostvarivo.

-Luka Modrić je vrhunski nogometaš kojeg bi svaki klub na svijetu želio imati u svojim redovima, ali ostavljamo novinarima i javnosti da procijene realnost Modrićevog dolaska u Celje-objasnio je Krznar.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar CUBE
CUBE
16:21 23.04.2024.

Zlatarne Celje! Ne znaju kud bi s zlatom 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije