Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijetka rekcija

Pamić: 'Mi od heroja možemo napraviti kretena'

KATAR 2022 - Tuga na licima hrvatskih igrača nakon poraza od Argentine
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/11
29.06.2023.
u 20:56

- Znam da će sada biti svakojakih komentara, ali pričekajmo ljudi, nemoj mu sad suditi kad je podignuta optužnica. - rekao je bivši reprezentativac Igor Pamić o podizanju optužnice protiv Luke Modrića i Dejana Lovrena.

O onome što se događa oko Luke Modrića i Dejana Lovrena, podignutih optužnica za lažno svjedočenje u 'slučaju Mamić', malo je bilo onih koji su željeli nešto reći. No, Igor Pamić, bivši reprezentativac i danas trener nije pobjegao od tog događaja:

- U ovom slučaju morat će se on braniti. Luka Modrić je kapetan naše reprezentacije i sigurno sve ovo nije ugodno za njega. No, reći ću vam ovo – mi možemo od heroja jako brzo napraviti kretena, a lako ćemo i od kretena raditi heroje. Nažalost, to je meni u našoj državi postalo normalno. Gledajte, ja se tom čovjeku divim za sve što radi na terenu, a sve ostalo me ne zanima.

GALERIJA Luka Modrić i Dejan Lovren u hrvatskoj A reprezentaciji

KATAR 2022 - Tuga na licima hrvatskih igrača nakon poraza od Argentine
1/9

Znam da će sada biti svakojakih komentara, ali pričekajmo ljudi, nemoj mu sad suditi kad je podignuta optužnica. Znate, za mene je moja prva susjeda rekla da sam grozan, da ne kažem neku težu riječ, a ja znam da nisam. Ne želim o tom gospodinu govoriti na ovaj način, o optužnici.

VEZANI ČLANCI:

On će se braniti, mi ne znamo što je napravio,  je li nešto napravio i zašto je napravio ako je napravio. Mi, ili ja, možemo ga i moramo voljeti kao i sve naše reprezentativce zbog svega što su napravili za našu reprezentaciju i za našu zemlju – rekao nam je Igor Pamić.

VIDEO Modrić i Lovren ponovo optuženi za davanje lažnog iskaza: Evo što je Modrić govorio 2017. godine

Komentara 42

ZG
zg1985
22:11 29.06.2023.

tko mu je kriv kad nije dobar sa sucima iz zlatara

Avatar pišući_šarlatani
pišući_šarlatani
22:27 29.06.2023.

To je samo jedna nova epizoda pokušaja obračuna koji traje od Splita, Poljuda i Svastike!

DL
darinko.latkovic
22:40 29.06.2023.

Za boga ostavite ljude na miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije