Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 189
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVAK ĐOKOVIĆ

'Ovo mi je jedan od najgorih Grand Slam mečeva ikada. Obećao sam da ću odigrati sezonu do kraja'

Australian Open
CIRO DE LUCA/REUTERS
26.01.2024.
u 10:31

Za Đokovića je ovo prvi poraz u karijeri u polufinalu Australian Opena gdje je osvojio rekordnih deset naslova.

Srpski tenisač Novak Đoković neće obraniti naslov na Australian Openu nakon što ga je u petak u polufinalu sa 6-1, 6-2, 6-7, 6-3 pobijedio četvrti tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner poslije tri sata i 22 minute igre. Za Đokovića je ovo prvi poraz u karijeri u polufinalu Australian Opena gdje je osvojio rekordnih deset naslova. 

GALERIJA Đoković ispao u polufinalu Australian Opena

Australian Open
1/4

- Čestitam Sinneru koji je odigrao odličan turnir, sasvim zasluženo je u finalu, nadigrao me je. A ja sam šokiran mojom razinom igre, ništa nisam igrao treba. Ovo je jedan od najgorih mečeva koje sam odigrao na Grand Slamovima. Ipak, pohvale njemu što je radio mnoge stvari bolje od mene.

- Uspio sam u jednom trenutku pojačati, ali kod 2:1 u četvrtom setu sam imao 40:0. Međutim, tu sam pogriješio i eto... Nivo mog tenisa nije bio dobar. U tim trenucima pokušavate naći smirenost, ali i da podići sebe i igru. To je ono što sam pokušao. Mislim da je publika fer za obojicu. To je to, čestitke njemu - rekao je Đoković na press konferenciji. 

- Vruća je glava, ne mogu opisati stvari na pravi način. U sljedećim danima ću imati na što biti ponosan, ali niz se mora negdje završiti! Dao sam sve što sam mogao, izgubio sam od igrača kojem će ovo biti prvo finale. Nadam se da ću se bar još jednom vratiti ovdje - poručio je Novak. 

VEZANI ČLANCI:

- Kada čovjek izađe s terena je vruća glava, boriš se da budeš racionalan, ali dosta je neracionalnih stvari u glavi. Na kojim turnirima ću igrati, još to ne znam, sebi sam obećao da ću odigrati ovu sezonu do kraja, da ću igrati tenis na najvećim turnirima i Olimpijskim igrama. To je plan, ne znam hoće li se promijeniti, neočekivane i iznenađujuće odluke su više očekivane nego posljednjih 20 godina. Ovo sigurno nije početak kraja - zaključio je Srbin. 

Komentara 6

NI
Nini istrijan
14:21 26.01.2024.

Nitko i nista ne traje vjecno! Nole je Ima vrlo los dan ali i protivnika koji ga je pobijedio u dva od tri zadnji susreta. To nije kraj svikets zar ne!? Djokovic jos uvijek svojom igrom moze biti dugo u vrhu svjetskog tenisa!!

Avatar Moodleen
Moodleen
17:09 26.01.2024.

Obul si je krive opanke pa nije mogel trčati?

Avatar rubinet
rubinet
15:24 26.01.2024.

Sad ću da otvorim flašu omiljene mi rakije Draža pa ću da ubijem tugu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije