Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PAD NACIONALNOG HEROJA

Srpski mediji u nevjerici poslije debakla Đokovića. Spominju šok i katastrofu: 'Novak je razbijen'

Australian Open
CIRO DE LUCA/REUTERS
26.01.2024.
u 09:29

Đoković je u drugom gemu četvrtog seta spasio tri break lopte, ali je u četvrtom gemu izgubio servis pa je Sinner poveo sa 3-1 i tu je prednost sačuvao do kraja što mu je bilo dovoljno za drugu pobjedu

Srpski tenisač Novak Đoković neće obraniti naslov na Australian Openu nakon što ga je u petak u polufinalu sa 6-1, 6-2, 6-7, 6-3 pobijedio četvrti tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner poslije tri sata i 22 minute igre. Za Đokovića je ovo prvi poraz u karijeri u polufinalu Australian Opena gdje je osvojio rekordnih deset naslova. 

GALERIJA Đoković ispao u polufinalu Australian Opena

Australian Open
1/5

Srpski mediji puni su tekstova o porazu Novaka Đokovića, nacionalnog junaka koji nije uspio dokopati se novog finala u Australiji, uglavnom izvještavaju o katastrofi i tome da je Srbin pometen. 

– Đoković bez finala AO, poražen poslije šest godina: Nepogrešivi Sinner poletio i srušio Novaka u četiri seta! – javlja srpski Telegraf. 

– Novak je eliminiran! Nestvarni Sinner nanio Đokoviću prvi poraz u polufinalima Australian Opena – naslov je iz Blica. 

VEZANI ČLANCI:

– Sinner razbio Đokovića. Voljeli bismo da je ovo bio samo ružan san, ali Talijan je održao Noletu lekciju – piše Kurir. 

– Šok u Melbourneu, Đoković ispao u polufinalu. Sinner ide po titulu, Srbinu nije dao nikakvu šansu! – komentar je Monda. 

Komentara 11

KO
Kološanin
10:59 26.01.2024.

Što pišu talijanski mediji o pobjedi Sinnera?

JA
jamesd
11:27 26.01.2024.

To je to kad tata ne razmislja o ukrainskoj djeci

AP
apollo5
11:29 26.01.2024.

Jedan od najboljih tenisača svih vremena kojeg ljudi jednostavno ne vole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije