Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRBIN ZAUSTAVLJEN

Šok i ispadanje Novaka Đokovića u polufinalu Australian Opena. Ovo je doživio prvi put u karijeri

Australian Open
ELOISA LOPEZ/REUTERS
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.01.2024.
u 08:21

Inače, ovaj meč je počeo u 15 sati po lokalnom vremenu i moglo se vidjeti kako se Đoković nije dobro prilagodio na vremenske uvjete.

Srpski tenisač Novak Đoković neće obraniti naslov na Australian Openu nakon što ga je u petak u polufinalu sa 6-1, 6-2, 6-7, 6-3 pobijedio četvrti tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner poslije tri sata i 22 minute igre. Za Đokovića je ovo prvi poraz u karijeri u polufinalu Australian Opena gdje je osvojio rekordnih deset naslova.

GALERIJA Đoković ispao u polufinalu Australian Opena

Australian Open
1/5

Sinner je u prvom setu dva puta oduzeo servis Đokoviću, u drugom i šestom gemu, a u drugom setu je to učinio u trećem i sedmom gemu tako da je nakon 73 minute imao prednost od dva seta. U trećem setu ni jedan tenisač nije izgubio svoj servis pa je odluka pala u tie breaku gdje je sa 8-6 bio bolji Đoković.  

VEZANI ČLANCI:

Đoković je u drugom gemu četvrtog seta spasio tri break lopte, ali je u četvrtom gemu izgubio servis pa je Sinner poveo sa 3-1 i tu je prednost sačuvao do kraja što mu je bilo dovoljno za drugu pobjedu nad srpskim tenisačem u šestom međusobnom ogledu i za prvi plasman u karijeri u finale nekog Grand Slam turnira. 

U drugom polufinalu danas igraju treći tenisač svijeta Rus Danil Medvedjev i Nijemac Alexander Zverev, šesti na ATP ljestvici.

Komentara 15

VA
vapor
08:34 26.01.2024.

Što ima veze, opet vam je Đoković na slici a ne pobjednik Sinner. O drugom polufinalu, naravno, neće biti ni tiječi, kao ni o finalu jer, šmrc, ne igra vam Đoković.

JO
jozakontra
08:47 26.01.2024.

zasto je vijest da gedžo nije pobijedo umjesto da je senzacionalni sinner razvalio? i naravno samo fotke milog vam gedže, baš ste prozirni

ZZ
Zo-ZG
08:34 26.01.2024.

Dobar je taj Jannik Sinner!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije