Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PONUDE STIŽU SVAKI DAN

Osijek odbio Porto – dva milijuna eura malo za Vidu

Domagoj Vida
Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
18.04.2010.
u 09:58

Licitacija je počela, a u Gradskom vrtu svome kapetanu dižu cijenu. U Wilsonovu je za Domagoja Vidu stigla prva konkretna ponuda (Portovih dva milijuna eura na stolu), ali klupsko čelništvo nije “izula iz cipela”.

Portugalci će po isteku roka od 24 sata, koliko su dali bijelo-plavima za razmišljanje, dobiti odgovor koji im se neće svidjeti.

– Ponuda je istinita, ali je nismo prihvatili. Još ćemo malo pričekati prije nego što im odgovorimo – kaže Osijekov sportski direktor Dragan Vukoja.

Razumljivo, nikome u Gradskom vrtu ne pada na pamet prodati svoju zlatnu koku prvom ponuđaču, jer interesa za Vidu itekako ima, a klub je sve oko posla stoljeća odlučio odigrati strpljivo i pametno.

Izvjesno je da se, ako u međuvremenu ne stigne kakva nemoralna ponuda, čelnici bijelo-plavih neće upustiti u transfer prije ljetnog prijelaznog roka, kada će se na nogometnoj tržnici vrtjeti puno veći novac.

– Nema žurbe, još možemo čekati. Za Vidu je zainteresirano četiri-pet klubova, a bit će ih još – dometnuo je Vukoja, sugerirajući da klub puca na puno više od Portovih dva milijuna eura.

Cijena za Domaguju Vidu, s obzirom na sve veći interes, može samo rasti. Na čelu reda kupaca, nije tajna, stoje Bayer iz Leverkusena (skaut apotekara Boris Živković stalni je gost lože u Gradskom vrtu) i dortmundska Borussia, a slijedom ponude iz Portugala morat će reagirati vrlo brzo.

Spominje se i Hannover, a nizozemski Heerenveen navjerojatnije je zauvijek otpao iz igre jer su se u utrku za Domagojem Vidom uključili klubovi s puno većom platnom moći. Naime, upita za Osijekova kapetana u zadnje vrijeme ponovno navodno ima i iz Premiershipa, kamo su ga još kao 17-godišnjaka željeli dovesti Liverpoolovi skauti.

Ključne riječi

Komentara 2

HO
hotfishlake
10:35 18.04.2010.

steta sto se gleda samo lova, ja sam uvjeren kad bi vida otisao u heerenveen da bi ga tamo izbrusili u nesto laksoj ligi od bundeslige pa bi kao pranjic poslije napravio pravi transfer i postao pravi igrac, sve ostalo je rizicno, cak i porto koji je velik klub...

OB
-obrisani-
11:19 18.04.2010.

Dobro su napravili jer navodno se javljaju i NK Koper i FC Kapfenberg..Dobro ovi neče puno platiti ali ima više šanse da če stiči bar do klupe za rezerve..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije