Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE SE ZNA

Objavljen raspored: Evo kad će hrvatski rukometaši igrati ključne utakmice u lovu na Olimpijske igre

Kolektiff
21.02.2024.
u 13:16

Još nemamo izbornika, ali barem znamo satnicu turnira u Hannoveru koji će odrediti sudbinu hrvatskog rukometa

Od 14. do 17. ožujka oči rukometnog svijeta bit će uperene u tri grada. Španjolski Granollers, mađarska Tatabanya i njemački Hannover ugostit će po jedan turnir muških kvalifikacija za Olimpijske igre. Hrvatskoj je posebno važan onaj u Hannoveru, jer će i sama na njemu sudjelovati. Pored reprezentacija Alžira, Austrije i domaćina Njemačke valja izboriti jedno od prva dva mjesta koja vode u Pariz na ljeto.

Svjetska rukometna federacija (IHF) objavila je raspored turnira. Hrvatska će tako natjecanje otvoriti u četvrtak, 14. ožujka ogledom protiv Austrije (20.15 sati). Dva dana kasnije, u subotu, 16. ožujka od 14.30 sati igrat će se protiv Njemačke. Turnir zatvaramo u nedjelju, 17. ožujka od 16.45 sati protiv Alžira.

Podsjetimo, hrvatska rukometna reprezentacija još uvijek nema izbornika. Nakon što je poslije neuspjeha na Euru smijenjen Goran Perkovac, HRS još uvijek nije izašao s imenom koje će našu reprezentaciju pokušati odvesti na Olimpijske igre te je vjerojatno voditi i na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine, kojem smo jedan od domaćina.

Kvalifikacijski turnir za OI, Hannover - raspored

Četvrtak, 14. ožujka:
17.45
 Njemačka - Alžir
20.15 Hrvatska - Austrija

Subota, 16. ožujka:
14.30
 Njemačka - Hrvatska
17.00 Alžir - Austrija

Nedjelja, 17. ožujka:
14.10 
Austrija - Njemačka
16.45 Hrvatska - Alžir

Komentara 1

HA
Harakan
10:52 22.02.2024.

Sve se zna osim ono najbitnije tko je novi strateg šta je problem lova ili nešto drugo????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije