Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPET KORONA

Novi problemi za Horvata; Vratar matematičar otpao za drugi krug?

EHF 2022 Men's European Handball Championship - Group C - Croatia v Serbia
OGNEN TEOFILOVSKI/REUTERS
18.01.2022.
u 17:56

Ako se PCR test pokaže pozitivnim izbornik mora u potragu za novim vratarom za drugi krug natjecanja

Još jedna u nizu loših vijesti za izbornika Hrvoja Horvata. Naime, vratar Mate Šunjić jutros je bio pozitivan na brzom antigenskom testiranju, te se sada čekaju rezultati PCR testa.

Ako se PCR test pokaže pozitivnim izbornik mora u potragu za novim vratarom za drugi krug natjecanja.

Podsjetimo, nakon visoke pobjede nad Ukrajinom 38:25, Hrvatska je još nepuna dva sta morala čekati na potvrdu svoga prolaska u drugi krug Europskog prvenstva 2022. godine. Za to joj je trebala pobjeda ili remi olimpijskih pobjednika Francuza protiv Srbije.

Ključne riječi

Komentara 13

TO
tomotomo
18:27 18.01.2022.

Do polufinala, više nećemo imat igraća kojeg bi mogao izbornik pozvati😬

Avatar Tombstone
Tombstone
18:34 18.01.2022.

Evo, gospon magistar nije dobro racunal. Zaboravil je uvrstiti presudno bitnu varijablu, interese "velikih". Bojim se da ce (ak nam krene a sve izgleda da bude) odjednom svi dobiti virus. Zacudo oni protiv kojih buju igrali ga nebuju dobili

VO
Volimrukomet
18:17 18.01.2022.

Sego...vrati se..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije