Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uzbuđenje na vrhuncu

Nogometaš i lijepa Hrvatica u glavnoj ulozi: Dobili ovacije tisuća na tribinama

Prosidba
Twitter/Minnesota United FC/Screenshot
04.07.2021.
u 18:45

Hassani Dotson, igrač Minnesote United, pozvao je svoju djevojku Petru Vučković na igralište te potom pred iznenađenim domaćim navijačima kleknuo, izvadio prsten te ju zaprosio.

Minnesota United i San Jose podijelili su bodove (2:2) u susretu 11. kola američke MLS lige, no ono što je obilježilo ovu utakmicu jest prosidba koja je uslijedila nakon posljednjeg sučeva zvižduka.

Naime, Hassani Dotson, igrač Minnesote United, pozvao je svoju djevojku Petru Vučković na igralište te potom pred iznenađenim domaćim navijačima kleknuo, izvadio prsten te ju zaprosio.

Petra je oduševljeno uskliknula 'da' pa je par dobio ovacije gledatelja na tribinama.

Ona inače često ističe svoje hrvatsko porijeklo, a na Instagram profilu ima nadimak 'croatianchick31' (hrvatska cura). Za vrijeme Europskog prvenstva objavljivala je i fotografije u hrvatskom dresu.

 

Hassaniju i Petri neka je sa srećom!

Komentara 12

AT
atlantisind
19:50 04.07.2021.

Sta reci DrOlja

JU
JurisicDario
21:09 04.07.2021.

Cestitam da se i ovakve vijesti prenose a ne samo kad musko muskarca zaprosi

DU
Deleted user
19:36 04.07.2021.

Vole rvatice crne guje, znam ih ja par mogu vam i ime i prezime odje ostaviti, mozda su vam rodbina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije