Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kalkulacije

Njemačka i Španjolska odigrale su neriješeno: Evo zašto su to odlične vijesti za Hrvatsku

KATAR 2022 - Slavlje reprezentativaca nakon uvjerljive pobjede nad Kanadom rezultatom 4:1
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/48
27.11.2022.
u 23:32

Dvije nogometne velesile i jedni od favorita turnira podijelili su bodove

U pravom nogometnom klasiku, Njemačka i Španjolska odigrale su neriješeno 1:1 u sklopu skupine E, radi se o drugom kolu grupne faze svjetskog prvenstva. 

U prvom dijelu gledatelji nisu vidjeli golove, dok su u nastavku zabili Alvaro Morata i Niclas Fullkrug. Nijemci su nakon šokantnog poraza od Japana osvojili prvi bod. S obzirom na to da Furija ima četiri, a Japan i Kostarika po tri boda, u zadnjim utakmicama svi mogu proći u osminu finala te su ujedno svi potencijalni vatrenih. 

>> VIDEO: 'Ovo je čudo, takav igrač rodi se jednom u 50 godina! Dalić? Njega nitko nikad neće skinuti!'

Najveće šanse ima Španjolska, dok je Njemačka na rubu ispadanja jer ima tek jedan bod. Ova skupina je vrlo važna i za Hrvatsku jer se križamo s dvije prvoplasirane ekipe ako prođemo grupu, ovisno koji ćemo biti. 

Soccer Football - FIFA World Cup Qatar 2022 - Group E - Spain v Germany - Al Bayt Stadium, Al Khor, Qatar - November 27, 2022 Spain's Alvaro Morata scores their first goal REUTERS/Kai Pfaffenbach TPX IMAGES OF THE DAY Photo: Kai Pfaffenbach/REUTERS
Foto: Kai Pfaffenbach/REUTERS

Ako ostanemo na prvoj poziciji onda ćemo, kako stvari stoje, najvjerojatnije ići na Japan što je svakako puno bolji izbor nego da recimo, idemo na Njemačku. 

Standings provided by Sofascore
 

>> VIDEO: Kolinda ekskluzivno iz Katara: I kad sam uvjerena u pobjedu Hrvatske, dosta sam nervozna

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 12

DU
Deleted user
00:24 28.11.2022.

Kakve su vam to kalkulacije i stupudni naslov?? Moj autoru, ODLIČNO bi jedino bilo ILI da je Japan danas pobijedio ili Njemačka izgubila! Sa ovakvim rasporedom Njemačka-Kostarika (97% pobjeda Njemačke) i Španjolska - Japan ( 97% pobjeda Španjolske) AKO prođemo skupinu kao prvi idemo na Nijemce i tu su nam šanse 50% ako budemo drugi idemo na Španjolsku i tu nam je šansa oko 30-40% . Principijelno,ako i prođemo skupini,realna šansa za prolazak osmine finala protiv ovakve Španjolske ili uporne i gladne Njemačke je oko 40-50% u najboljem slučaju! Dakle to uopće nije "odlično"!

VI
vidum
06:00 28.11.2022.

Mislim se kao doktor Baltazar što napisati? Pa evo: U ime Oca i Sina i Duha svetoga. Amen.

Avatar Dzambo1
Dzambo1
01:25 28.11.2022.

Realno gledajuci ak ''dobro'' prodjemo sa Belgijom ceka nas ''furija'' il Svabe''...e sad iznanedjenja su moguca da ipak idemo na lakse protivnika u ''knoc out'' fazi ka u Rusiji, al eto da je furija dobila ovu tekmu tek onda 100% bi imali lakseg protivnika ako naravno budemo prvi u svojoj skupini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije