Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIO U ZAGREBU

Njegova izjava glavna je vijest u Srbiji, svi pišu o tome: Ispljuvao je Hrvate, ponizio ih je!

Aleksander Čeferin
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
12.12.2019.
u 14:50

Dinamo je stvorio mnoge igrače koji su igrali u finalu SP-a, svi znamo da klub dobro radi i proizvodi igrače, ali kad vidiš taj stadion, mislim da možda nema lošijeg stadiona na ovom nivou. Tako da probajte napraviti novi stadion jer bez dobre infrastrukture nema napretka u nogometu. Imate moju podršku - poručio je Čeferin

Predrag Mijatović, Luka Modrić, Nemanja Matić, Edin Džeko i Miralem Pjanić samo su neki od ambasadora Plazma Sportskih igara mladih. Sada im se pridružio i prvi čovjek Uefe Slovenac Aleksander Čeferin. Plaketu je Čeferinu predao Predrag Mijatović, najdugovječniji ambasador ove jedinstvene sportske priredbe, zapravo pokreta.

- Prvi put me Zdravko Marić nazvao kad sam bio na jednoj svadbi. Ponudio mi je da razgovaramo o projektu, na što sam ja rekao da ćemo se naći ako mi kaže tko mu je dao broj mog mobitela. No nije mi htio reći. Nakon nekog vremena nazvao me s ruskog mobitela i opet ista priča. Naknadno me nazvao Predrag Mijatović i rekao da mu je on dao broj. Tako je počelo i drago mi je da sam sad tu, da sam ambasador Sportskih igara mladih. Projekt je dobar, zanimljiv, human, obračunava se s nasiljem i diskriminacijom. Učinit ću sve da budete ponosni na mene kao ambasadora. I na kraju, imam samo jedno pitanje: kad Slovenija ulazi? – našalio se Čeferin koji je u Zagreb došao iz Milana gdje je večer prije svjedočio utakmici Inter – Barcelona.

Iako je navijač splitskog Hajduka, dodao je nešto što će se svidjeti dinamovcima.

– Dinamo me ugodno iznenadio, nadrastao je regiju.

>>>> Pogledajte komentar naših novinara Tomislava Dasovića i Roberta Junacija nakon poraza Dinama

A kada je navečer stigao na maksimirski stadion, iskreno je rekao:

– Dinamo je stvorio mnoge igrače koji su igrali u finalu SP-a, svi znamo da klub dobro radi i proizvodi igrače, ali kad vidiš taj stadion, mislim da možda nema lošijeg stadiona na ovom nivou. Tako da probajte napraviti novi stadion jer bez dobre infrastrukture nema napretka u nogometu. Imate moju podršku - poručio je Čeferin. 

A upravo ta izjava potaknula je i medije u Srbije kako bi 'bombastičnim' naslovima prenijeli tu vijest. 

Izdvajamo neke od njih.

Blic - "MAKSIMIR JE NAJGORI STADION U EUROPI" Predsjednik UEFE opleo ŽESTOKO po PRVAKU Hrvatske

Espreso - ČEFERIN OPLEO PO HRVATIMA: Gore od ovoga ne postoji u Europi!

Srbija Danas - PREDSJEDNIK UEFE O MAKSIMIRU: To je NAJGORI stadion u Europi

Informer - PRVI ČOVJEK UEFE ISPLJUVAO HRVATE! Ovako je Čeferin ponizio Dinamo!

B92 - Čeferin opleo po domaćinu: "Maksimir" je najgori stadion u Europi!

>>> Pogledajte izjave igrača Dinama nakon poraza od Cityja

 

Komentara 110

VU
vuky91
15:13 12.12.2019.

Idem se barem godinu dana odmorit od bljutavog VL i vaših neprobavljivih clickbait naslova: "Njegova izjava glavna je vijest u Srbiji, svi pišu o tome: Ispljuvao je Hrvate, ponizio ih je!" Prenosite naslove drugih portala, a u naslov zapakirate kaoo da je to rekao Čeferin.. koji ste jadnici.... i kakvo generaliziranje da je "popljuvao sve Hrvate"..kakve vi gluposti pišete..

RE
redo
15:40 12.12.2019.

Koja ste vi sramota od novin!!!. Pa kako vas nije stid spustiti se na tu razinu!? Imate li u svome poslu bilo kakvu granicu etičnosti ispod koje ne idete? Čovjek je rekao da je stadion loš, jedan od gorih u Europi i da nam daje podršku da izgradimo novi. U redu, to i mi znamo! Ali čemu prenošenje vijesti iz Srbije? Čemu to? Jadni ste! Znam da mrzite sve što počinje na H, ali da baš toliko mrzite....? Pa to je nečuveno Nikada, ama nikada više neću prostupiti vašem portalu, a desetak pretplata koje imamo oktazati ću bez odgode.

Avatar majkuvam
majkuvam
15:45 12.12.2019.

Bolje imati loš stadion a odličnu reprezentaciju nego obrnuto!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije