Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZDRAVSTVENI RAZLOZI

Neviđeno: Uefa zabranila koreografiju navijačima Borussije!

Borussia Dortmund navijači (1)
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
23.05.2013.
u 17:13

Problem je u tome što bi dio koreografije dopirao do tribine gdje će biti smješteni "VIP-ovci", što je prema Uefi nedopustivo

Navijači dortmundske Borussije, poznati kao jedni od najfanatičnijih s najboljim koreografijama u Europi, svoju kreativnost neće moći izraziti na finalu Lige prvaka u Londonu protiv Bayerna. Uefa im je zabranila razvijanje planirane koreografije zbog "zdravstvenih razloga"! Naime, prema pravilima se transparent ne smije razvući između sjedala prve i druge etaže, na kojoj će biti smješteni dužnosnici krovne kuće europskog nogometa.

Borussijini navijači planirali su napraviti trofej Lige prvaka od kartona na svojoj tribini, a ostatak koreografije sastojao se od zastava i papira. Klub je stoga kritizirao Uefu jer je neosporno da će izostanak dobre koreografije "ubiti" atmosferu kakvu zaslužuje finale.

– Žalosno je da postoji toliko pravila zbog kojih nije moguće prirediti dobru koreografiju, a s obzirom na to da mi ne želimo napraviti polovičnu ili lošu, odustajemo od nje. Usred navijačke tribine smjestili su VIP-dio za nenavijače, preko kojeg se ne može razvući koreografija. Sve je to doista žalosno jer na najvećoj utakmici ne možemo napraviti koreografiju – poručili su iz dortmundske Borussije.

Javili su se zatim i iz Bayerna, gdje su također ustvrdili kako su uvjeti za izvođenje koreografije katastrofalni.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije