Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
talent stare dame

Navijači obožavaju novog dragulja: 'Želim biti Juventusov Modrić i pitat ga jednu stvar na večeri'

(SP)ITALY-TURIN-FOOTBALL-SERIE A-JUVENTUS VS INTER
Federico Tardito/XINHUA
07.11.2022.
u 19:08

Italija ima novog hit igrača kojemu je naš kapetan Luka Modrić najdraži nogometaš i nogometni uzor.

Posrnuli talijanski gigant Juventus porazio je milanski Inter, stigao do četvrte ligaške pobjede u nizu te najavio neke bolje dane. 

Stara dama je pogocima Adriena Rabiota te mladog 21-godišnjeg Nicoloa Fagiolija srušila aktualnog doprvaka na veliku radost ispunjene torinske Allianz Arene. 

Posebno je za oko navijačima 'zapeo' mladi veznjak Fagioli, produkt omladinske škole Juventusa, ubrzo je prikupio mnoge simpatije za svoje prezentacije na terenu. 

 

 

Fagioli je odmah iskoristio šansu koju mu je pružio trener Max Allegri i zaludio navijače, koji ga od milja zovu Juventusovim Modrićem.

Otkriven je i razlog zašto ga smatraju 'talijanskim Lukom'.

- Luka Modrić je moj idol. Na večeri bih ga upitao kako je još uvijek tako gladan uspjeha - rekao je mladi Talijan prije šest mjeseci dok je vodio Cremonense prema senzacionalnom plasmanu u Serie A.

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije