Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAFA PORAŽEN

Nadal: Divim se Novakovoj strasti, kako kontrolira svoje tijelo

FRA, ATP Tour, French Open 2022
Foto: EXPA/ Pressesports/ Nicolas Luttiau
1/5
15.11.2022.
u 06:30

Bolji od Španjolca bio je Taylor Fritz, čime su smanjeni izgledi da ljubitelji tenisa u Torinu dočekaju 60. sraz između Rafe i Novaka Đokovića. Nino Serdarušić nastavio je lov na bodove u dalekom Japanu i napredovao do 249. pozicije.

Završni Masters osmorice najboljih tenisača počeo je novim porazom Rafaela Nadala od Amerikanca Taylora Fritza, drugim ove godine (nakon Indian Wellsa). Ovaj put Amerikanac je slavio sa 7:6 (3), 6:1. A time su smanjeni izgledi da ljubitelji tenisa u Torinu dočekaju 60. sraz između Rafe i Novaka Đokovića. Oni nisu u istoj skupini i do novog je odmjeravanja moglo doći samo u polufinalu ili finalu.

– Divim se Novakovoj strasti i ljubavi prema tenisu i to kako on kontrolira svoje tijelo – kazao je Nadal.

Rafael Nadal (ESP) during his first round match at the 2022 Nitto ATP Finals in Turin, Italy, on November 13, 2022. Photo by Corinne Dubreuil/ABACAPRESS.COM Photo: Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA
Foto: Dubreuil Corinne/ABACA/ABACA

Nino Serdarušić nastavio je lov na bodove u dalekom Japanu, ovaj tjedan igra na ATP Challengeru u Kobeu (53.120 USD). Zagrepčanin je na startu bio bolji od Rumunja Nicholasa Davida Ionela, 233. tenisača svijeta, sa 6:3, 6:7 (7), 6:2.

Naš je tenisač u tie-breaku drugog seta propustio dvije meč-lopte (vodio je sa 6:4), no u odlučujućoj dionici nije imao probleme na putu prema pobjedi, u koju je ugradio devet asova te iskoristio pet od 10 prilika za obrat. Nino je tako osigurao napredak na ATP listi za još sedam mjesta i dolazak na 249. poziciju.

17.05.2022, Roland Garros, Paris, FRA, ATP Tour, French Open 2022, Qualifikation, im Bild Nino Serdarusic of Croatia // during the qualification for the French Open of the ATP Tour at the Roland Garros in Paris, France on 2022/05/17. EXPA Pictures © 2022, PhotoCredit: EXPA/ Pressesports/ Victor Joly/PRESSE SPORTS *****ATTENTION - for AUT, SLO, CRO, SRB, BIH, MAZ, POL only***** Photo: EXPA/ Pressesports/ Victor Joly/PRESSE SPORTS/EXPA
Foto: EXPA/ Pressesports/ Victor Joly/PRESSE SPORTS

>> Sin predsjednika Milanovića veliki je talent: Ima 18 godina i 104 kg, prešao je u najtežu kategoriju!

Komentara 1

Avatar zong
zong
09:19 15.11.2022.

Upravo objavljeno, Đokoviću ukinuta zabra ulaska u Australiju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije