Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILI I JADRAN

Mladost sa tri sigurne pobjede do četvrtfinala Eurokupa

vaterpolo, mladost
Dalibor Urukalović/Pixsell
27.10.2013.
u 16:03

- Dobili smo dvije teške utakmice s gotovo ravnopravnim suparnicima i moram biti zadovoljan. Naš turnir je bio jedan od najjačih - kazao je trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak.

Vaterpolisti Mladosti zaokružili su nastup na turniru Eurokupa u Zagrebu vrijednom pobjedom nad Jadranom iz Herceg Novoga sa 9:6 (1:3, 4:1, 1:1, 3:1) i tako su sa sve tri pobjede osvojili prvo mjesto.

Hercegnovljani su drugi s istim brojem bodova kao i francuski Marseille, ali s boljom razlikom pogodaka (u posljednjoj utakmici Francuzi su pobijedili ruski Šturm sa 32:9), pa su u četvrtfinale ušle dvije momčadi iz Jadranske lige. Mladostaši kao prvi imaju pravo očekivati lakšeg suparnika, jednu od drugoplasiranih momčadi s ostalih turnira.

- Dobili smo dvije teške utakmice s gotovo ravnopravnim suparnicima i moram biti zadovoljan. Naš turnir je bio jedan od najjačih - kazao je trener Mladosti Vjekoslav Kobešćak koji je pri omjeru 0:3 morao malo i podviknuti na svoje igrače.

- Malo smo premekano ušli, morao sam ih malo razdrmati - objasnio je.

Josip Pavić s 13 obrana (njegov kolega iz Jadrana Slaven Kandić obranio je čak 17 udaraca) i Kristijan Milaković  s pet pogodaka bili su najzaslužniji za pobjedu Mladosti. Ostale pogotke postigli su Lončar (2), I. Milaković i Vukičević.  

- Čini mi se da sam još jednom postigao pet pogodaka, ali više se ne sjećam u kojoj utakmici. Ali to nije ni bitno, važno je da smo mi danas pobijedili i da smo osvojili prvo mjesto. Važno je također i to da su se ljudi počeli vraćati vaterpolu - naglasio je popularni Kiki Milaković.

Ambijent na Savi bio je doista odličan, a uljepšale su ga svojim atraktivnim nastupom i popularne cibonete.

>>  Pavić odgodio operaciju i uništio ambicije Marseillea

>> Mladost na Savi \'razbila\' Ruse sa 24 razlike

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije