Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIŠTA OD 27. TRAVNJA

Mavrović: Puklo mi je rebro, odgađam povratak boksu

željko mavrović
Sanjin Strukić/PIXSELL
07.04.2013.
u 14:34

- Ništa od termina, puklo mi je rebro. Srećom, od te se ozljede oporavlja dosta brzo, ali 27. travnja se neću boriti - rekao je Mavrović

Povratnički meč Željka Mavrovića protiv Srbina Enada Ličine ipak se neće dogoditi 27. travnja kao što se najavljivalo. Mavrović je otkrio da mu je na treningu puklo rebro zbog čega odgađa povratak.

- Ništa od termina, puklo mi je rebro u petak na sparingu. Srećom, od te se ozljede oporavlja dosta brzo, ali na taj se termin sigurno neću boriti - rekao je Mavrović u HTV-oj emisiji Nedjeljom u dva.

Mavrović kaže da je počašćen što u Hrvatskoj vlada veliki interes za njegovom borbom, ali je mora odgoditi.

- Primio sam udarac straga. Mi visoki boksači ponekad isprovociramo protivnike pa dobijemo udarac u to mjesto. Previše me boli, ne mogu se igrati. Trebam sanirati stvar i vratiti se - smatra Mavrović.

Otkrio je i kada će se vratiti u ring.

- Treningu ću se moći vratiti nakon dva tjedna. Nakon toga će mi trebati još dva, tri mjeseca za pripremu za meč. Sigurno ću početi trenirati, a vidjet ćemo u kakvom ću stanju biti.

>>> Ultimatum Irokezu Mavroviću: Prihvati Ličinu ili odustani!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije