Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPADAČ MIDDLESBROUGHA

Marlon King osuđen na 18 mjeseci zatvora

Nogomet
29.10.2009.
u 19:13

Middlesbroughov napadač Marlon King (29) morat će odslužiti 18-mjesečnu kaznu zatvora nakon što je proglašen krivim u sporu koji se vodio protiv njega zbog seksualnog napastovanja i ozljeđivanja ženske osobe.

Jamajčanski reprezentativac koji trenutno igra u Middlesbroughu na posudbi iz Wigana, seksualno je maltretirao jednu 20-godišnju djevojku u noćnom klubu Soho Revue u Londonu 7. prosinca, te ju potom šakom opalio u lice, a sve u sklopu proslave jednog svog pogotka i saznanja da mu je supruga u blaženom stanju.

Djevojka je kasnije primila pomoć u bolnici, gdje je ustanovljen lom nosa i puknuće usne, a King, koji je uputio protutužbu, je uhićen tri dana poslije, 10. prosinca.

Desetoro od dvanaesteročlane porote proglasilo je Kinga krivim po obje točke optužnice, pa će King, koji će biti upisan i kao seksualni prijestupnik, odslužiti mjesec dana kazne zbog seksualnog napastovanja unutar 18-mjesečnog boravka u zatvoru zbog fizičkog napada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije