Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOČEKIVAN ZAOKRET

Marko Rog napustio Split i za četiri milijuna eura stigao u Dinamo

Marko Rog
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
30.06.2015.
u 19:10

Iako je Split za njega imao ponude iz Engleske, Italije, Francuske i Njemačke na koncu će Rog ostati u Hrvatskoj i svoj razvoj nastaviti u Dinamu.

Marko Rog novi je igrač Dinama, piše Goal.com! Rog je napustio pripreme Splita u Sloveniji i zaputio se put Zagreba, a prema dobro obaviještenim izvorima već je stigao u Maksimir, transfer je dovršen.

Rog je stavio potpis na ugovor sa hrvatskim prvakom, a odšteta je rekordna za HNL okvire, kreće se u  oko četiri milijuna eura! Iako je Split za njega imao ponude iz Engleske, Italije, Francuske i Njemačke na koncu će Rog ostati u Hrvatskoj i svoj razvoj nastaviti u Dinamu.

Rog će tako nakon samo jedne sezone u Split napustiti Park mladeži, a Dinamo je dodatno osnažio napadačke redove sa jednim od najpotentnijih mladih hrvatskih igrača. Sa strane crvenih iz Parka mladeži ovo je sjajan posao. Rog je stigao prošlog ljeta iz trećeligaša Varaždina, a već nakon jedne sezone na njemu su zaradili lijepu cifru.

>> Zašto plaćam stotinjak ljudi kad im je promaknuo takav talent kao što je Rog?!

Komentara 18

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:54 30.06.2015.

Odličan igrač. Dinamo je napravio jako dobar posao.

VE
Velikogoričan56
20:10 30.06.2015.

Rog je dobar igrač, pojačat će konkurenciju osim ako je to priprema za odlazak Pjace. Bilo bi loše da se sad proda Čorić, to bi bio korak nazad

Avatar peet
peet
20:31 30.06.2015.

Vjerovatno će se i sada naći pametnjakovići koji će prigovarati Mamiću. Bravo Zdravko, bravo Marko Rog. Zagorci su navek bili motor Dinama. Dok u narodnom klubu kupuju nekakve ukrajince i poluigraće Dinamo dovodi pojačanja!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije