Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VESELI DUO

Lovren izluđuje navijačice, ovaj put s Kramom: Što mu je to na nogama?

Instagram
10.06.2021.
u 19:10

- Sumnjali su u nas, a rušimo rekorde. Lagano vadite cash večeras ekipa.

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren nastavio je seriju objava na Instagram profilu, kojom želi pokazati javnosti da je atmosfera u reprezentaciji na vrhunskoj razini.

Uistinu, doima se da je tako i to je jako bitno jer na taj način se lakše osloboditi stresa koji nosi Europsko prvenstvo, posebno prva utakmica.

A za Hrvatsku to će biti ona protiv Engleske na Wembleyju 13. lipnja od 15 sati.

- Sumnjali su u nas, a rušimo rekorde. Lagano vadite cash večeras ekipa. 3'10 - 250m. Bravo Andrej Kramarić. Molim te sljedeći put bez ovih kupaćih - napisao je Lovren u objavi.

 

 

 

Uz kupaće zanimljive boje, na Kramariću se može zamijetiti tragove, koji djeluju kao da su stvoreni "cuppingom", posebnom metodom alternativne medicine za bolju cirkulaciju, opuštanje mišića i kože, za rješavanje boli...

Komentara 7

BR
Breoxs
21:35 10.06.2021.

Ako su 250 m otplivali za 3 minute i 10 sekundi imaju sve pohvale. To nije lako, pogotovo ako se na pliva u bazenu i ako plivač nije automatizirao brzi okret. Loven i Kramarić ionako nisu prva opcija Zlatku Daliću za Engleze i mogu plivati. Tijela su im doista vrhunski isklesana, love imaju koliko god žele i onda mi je nejasno kako to da su ih bivše partnerice varale?

VE
Vexx
16:30 11.06.2021.

Iii to nije sve!! Otplivali su 250 m na 150 m 😅

BR
Breoxs
21:37 10.06.2021.

Lijepo izgledaju, uspješni su i imaju brdo love, svjetski doprvaci, a bivše su ih partnerice varale! Što je tim ženama i zašto ne vole dobre i lijepe dečke, već se upuštaju u varanje s nekim lopovom iz Lepoglave, to mii nikada neće biti jasno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije