Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najzvučniji transfer

Loren Fatović napušta Jug, potpisao je za konkurentski Jadran

Loren Fatović
Goran Stanzl/PIXSELL
30.06.2023.
u 14:48

Splićani su prije toga u svoje redove vratili ljevorukog Konstantina Harkova, također reprezentativca, ali ne misle na tome stati. Doveli su još jednog ljevaka, Crnogorca Đuru Radovića, a za zaokruživanje sastava treba im još samo branič (zamjena za Burića), a zasad je najozbiljniji kandidat bivši mladostaš a sadašnji jugaš Matias Biljaka

Šuškalo se o tome prethodnih dana, a sada je to postalo i službeno: Loren Fatović nije se dogovorio s Jugovom upravom o ostanku u Gružu i prelazi u konkurentski Jadran. Nije to lako primljeno među gosparima, odlazi im dijete kluba i kapetan (ističu da su mu ponudili i podebljani ugovor), ali principi profesionalizma su neumoljivi.

A čelnici kluba iz Zvončaca na taj su način uzvratili jugašima koji su im preoteli najbolje igrača prethodne sezone, reprezentativnog braniča Rinu Burića.

Splićani su prije toga u svoje redove vratili ljevorukog Konstantina Harkova, također reprezentativca, ali ne misle na tome stati. Doveli su još jednog ljevaka, Crnogorca Đuru Radovića, a za zaokruživanje sastava treba im još samo branič (zamjena za Burića), a zasad je najozbiljniji kandidat bivši mladostaš a sadašnji jugaš Matias Biljaka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije