Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I ON ŽELI PROMJENE

Legendarni Maldini podržao Za naš Dinamo: Nogomet se igra zbog vas

Paolo Maldini
Foto: Facebook.com/zanasdinamozg
25.06.2014.
u 17:20

"Želim i vama da ponovno probudite tu strast. Zapamtite, nogomet se igra zbog vas", poručio je legendarni nogometaš.

Jedan od najboljih braniča svih vremena Paolo Maldini podržao je inicijativu Za naš Dinamo koja se zalaže za promjene u klubu. Bivši igrač Milana i talijanske reprezentacije poziva sve da potpišu peticiju koju su pokrenula četiri bivša kapetana modrih Bišćan, Šimić, Šokota i Marić.

"Nogomet mi je u životu dao sve. To je prelijepa igra i najveći sport na svijetu jer ga kao nijednog pokreće strast. Strast svih onih ljudi koji pune tribine stadiona i bezuvjetno vole svoje klubove i reprezentacije. Želim i vama da ponovno probudite tu strast. Zapamtite, nogomet se igra zbog vas", poručio je legendarni nogometaš.

Peticija se može potpisati na stranici Za naš Dinamo.

 

Komentara 16

ST
stefj
20:21 25.06.2014.

Eh, sve je to lijepo i krasno, svi daju potpise, traže odlazak Mamića, ali nitko od njih ne daje lovu, nit ima ideju što poslije... Što politika radi od sporta, sve samo da se dokopa nečije blagajne, makar i po cijenu uništenja.

ZO
zoom
18:48 25.06.2014.

koja budalaština, kakve veze ima maldini s Dinamom?!?!

Avatar vaha
vaha
19:37 25.06.2014.

navodno je i pokojni arkan, kao bivsi vodja delija i ratni zlocinac, iz groba podrzal inicijativu ove cetvorice potomaka adama i eve s nojeve arke…postpis salje njegov duh preko onih baba sa viskovima na rtl-u….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije