Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slavljenice

Kristina Franić se udaje, Miranda Tatari je kuma

\'Montenegro\'s Bojana Popovic (R) celebrates after scoring past Croatia\'s Tatari (L) during their 2010 Womens\' European Championship group B handball match in Aarhus on December 11, 2010.   AFP PHO
AFP
27.05.2012.
u 19:07

Dvije utakmice ženske rukometašice odigrat će bez Franić koja se udaje, i Tatari koja je kuma

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija se iz Guadalajare vraća u ponedjeljak oko 22 sata i odmah odlazi u Novigrad odakle će u srijedu u Oderzo gdje će igrati protiv Italije pretposljednju utakmicu kvalifikacija za odlazak na EP. U nedjelju 3. lipnja bit će velika fešta u Novigradu. Igra se posljednja utakmica kvalifikacija protiv Slovačke.

– U ove dvije utakmice ne možemo računati na Kristinu Franić koja se sljedeći vikend udaje te na Mirandu Tatari koja je kuma, ali na jednoj drugoj svadbi. Umjesto njih u sastav ulaze Dragica Džono i Žana Čović. Želimo kvalifikacije za EP završiti bez izgubljenog boda – rekao je Vladimir Canjuga, izbornik ženske rukometne reprezentacije.

Komentara 1

Avatar Dinamovac
Dinamovac
10:16 28.05.2012.

kristina,sve najbolje ti želim tebi i tvojem zaručniku i neka vas prati ljubav i sreća.vjerujem da ćeš biti dobra supruga,a nadam se i majka kad budeš trudna jer prekrasno imati djece.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije