Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 90
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIVŠA PREDSJEDNICA

Bivša predsjednica privlači pažnju u neobičnom izdanju: Ovu je nošnju posudila samo za Katar

KATAR 2022 - Kolinda Grabar Kitarović u narodnoj nošnji na utakmici Hrvatska - Kanada
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
27.11.2022.
u 17:20

Bivša predsjednica stigal je u narodnoj nošnji iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja, baš kao i na našoj šahovnici.

Bivša hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović stigla je u Dohu gdje bodri vatrene. Grabar-Kitarović je na tribinama i navija za vatrene u utakmici s Kanadom.

Bivša predsjednica stigal je u narodnoj nošnji iz Posavine na kojoj prevladavaju bijela i crvena boja, baš kao i na našoj šahovnici.  

>> VIDEO: Kolinda ekskluzivno iz Katara: I kad sam uvjerena u pobjedu Hrvatske, dosta sam nervozna

- Dress code na svečanoj platformi dopušta svečano odijelo ili traditional attire, odnosno narodnu nošnju. Inače, takvo je pravilo i u diplomaciji. Narodna nošnja je jako prihvaćen način odijevanja u svečanim prigodama. Tako da ćete me vidjeti u tipičnim hrvatskim i crveno-bijelim kombinacijama odijela i nošnji ili njenim kombinacijama, što je i izvrsna promocija Hrvatske. Uostalom, why blend in when you can stand out? Ovo ide i za države i za pojedince – rekla je Grabar-Kitarović ranije za Dnevnik.hr 

U finalu SP-a u Rusiji bila je u hrvatskom dresu.

- Htjela sam biti čovjek, pokazati kako svi volimo svoju domovinu i reprezentaciju, koliko smo ponosni na njih i koliki je to bio trenutak za Hrvatsku, državu koja nije velika brojem ljudi i prostorom državnim, ali je ogromna u srcu i koja je napravila ogroman uspjeh - rekla je tada i dodala da je u Moskvi bila i predsjednica i navijačica.

Komentara 4

MA
Makbe
18:17 27.11.2022.

Lijepa i pametna žena, samo se bojim da nije prekinula sa svojim Jakovom. Šteta bi bila. Ne tiču me se njihove privatne stari, ali voljela bih vidjeti jednom nju i sa Jakovom u šetnji ili na koncertu

UJ
ujna
08:16 29.11.2022.

To je bila predsjednica, a ne ovaj bodbuhli

WI
wisnja7
21:08 28.11.2022.

Fali joj samo tacna s kolacima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije