Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poskliznuo se

Poznati sportaš požalio što se išao udvarati reperici na Instagramu

Danielle Bregoli
Foto: https://www.instagram.com/bhadbhabie/
07.01.2020.
u 13:08

Njezini obožavatelji brzo su uz objavu označili FBI i policiju u Atlanti

Adrien Broner, višestruki osvajač svjetskih boksačkih titula u nekoliko kategorija, prokleo je dan kada je odlučio poslati poruku reperici Danielle Bregoli na Instagramu.

Amerikanac je pokušao šarmirati djevojku pomoću jednostavnog 'uleta', pa upao u gadne probleme jer je Bregoli njegovu poruku javno objavila kako bi ga posramila.

Uz njegovo je udvaranje postavila pjesmu "Iza rešetaka", čime je aludirala na to da joj je samo 16 godina.

Tridesetogodišnji Broner pokušao se opravdati tvrdnjom da nije imao pojma da je toliko mlada, ali ako su ga i zavarale fotografije na kojima djeluje koju godinu starije uz šminku, njezinu je dob lako mogao provjeriti budući da je Bregoli izuzetno popularna reperica s više od 17 milijuna pratitelja na Instagramu.

Njezini obožavatelji brzo su uz objavu označili FBI i policiju u Atlanti, no sve govori da će se Broner iz neugodnosti ovoga puta izvući neokrznut. 

Podsjetimo, boksač se sve donedavno vukao po sudovima, a neimenovanoj je djevojci morao isplatiti više od 700 tisuća dolara jer je na nju seksualno nasrnuo u jednom noćnom klubu još 2018. godine.

Ključne riječi

Komentara 2

JU
juma
13:40 07.01.2020.

Ako joj je 16, ne bi se trebala isprsivati i naguzivati po instagramu, nego se ponasati u skladu s tim godinama. Sve drugo je licemjerno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije