Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNA OZLJEDA

Kevin De Bruyne operiran: Ne igra protiv Hrvatske, upitn i za otvaranje Eura

Manchester City v Chelsea - UEFA Champions League - Final - Estadio do Dragao
Adam Davy/PA Images/PIXSELL
05.06.2021.
u 18:19

- Bila je to dugoročna odluka, možda neće trebati nositi masku, a operacija je trajala dvadeset minuta

Belgijski veznjak Kevin De Bruyne podvrgnut je manjoj operaciji na licu u subotu ujutro i pridružit će se reprezentaciji u ponedjeljak, rekao je izbornik Belgije Roberto Martinez na konferenciji za novinare uoči prijateljske utakmice protiv Hrvatske u Bruxellesu.

Plejmejker Manchester Cityja patio je od slomljenog nosa i lijeve očne duplje nakon sudara s Rüdigerom u finalu Lige prvaka prije tjedan dana protiv Chelseaja.

- Bila je to dugoročna odluka, možda neće trebati nositi masku, a operacija je trajala dvadeset minuta - dodao je Martinez, precizirajući da De Bruyne možda neće biti dostupan za prvu utakmicu EURA, 12. lipnja protiv Rusije.

Crveni vragovi, treći na posljednjem Svjetskom prvenstvu i najbolja selekcija svijeta po FIFA ljestvici, sučeljavaju se s Hrvatskom u nedjelju navečer u Bruxellesu.

Belgijanci će protiv Vatrenih biti bez De Bruynea i Axela Witsela, koj se još uvijek oporavlja od puknuća Ahilove tetive prošlog siječnja, dok Eden Hazard neće startati, ali će ući u igru.

- Eden može gotovo sve na treningu. Neće započeti meč, ali mislim da će ga završiti - objasnio je Martinez.

Belgija, jedan od favorita za naslov, odigrat će prvu utakmicu na EURU  12. lipnja protiv Rusije u Sankt Peterburgu, a Danska i Finska su preostala dva protivnika Belgijanaca u skupini B.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije