Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rousey u depresiji

Kamere uhvatile “debelu” Rondu, nakon poraza uživa u hrani

Ronda Rousey
Foto: Screenshot
17.12.2015.
u 10:21

Bivša UFC prvakinja je već najavila da se, izgubi li sljedeći meč, planira povući iz aktivnog sporta

Prema vlastitom priznanju, Ronda Rousey je dane nakon teškog poraza od Holly Holm provela u krevetu – jedući sladoled i pijući gazirane sokove. Depresija u koju je upala nakon što je prvi put osjetila kako je to izgubiti jest nešto novo za bivšu UFC-ovu prvakinju. Potpuno je zapustila treninge te se odala hrani. To je neminovno imalo za posljedicu i gomilanje kilograma, piše Fight Site.

Tako američki mediji javljaju da je Ronda snimljena u Venice Beachu kako šeće psa i ispija piće na slamku. Primjetno je, zaista, kako je Ronda natukla pokoji kilogram, što je posljedica neumjerenosti u jelu posljednjih tjedana.

Bivša UFC prvakinja već je najavila da, izgubi li sljedeći meč, planira se povući iz aktivnog sporta. Zbog problema sa zubima kao posljedica udaraca od Holm, zabranjeno joj je ulaziti u oktogon još gotovo šest mjeseci…

>>Zanosna ring djevojka Arianny Celeste objavila vruće filmiće

Komentara 1

SC
schwertransport
20:45 17.12.2015.

A joooj stacemo sada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije