Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dobro raspoloženje

Igrači zezali izolirane Cindrića i Marića: 'Hoćete li igrat!?'; Navijači izvjesili zastavu na vrhu hotela

Szeged: Veseli hrvatski rukometaši s balkona hotela pozdravili fotoreportera
Foto: Sanjin Strukic
1/14
14.01.2022.
u 14:34

U hotelu s našom reprezentacijom smješteni su i neki hrvatski navijači koji su pri vrhu izvijesili hrvatsku zastavu s natpisom Cetingrad. Njihov potez razveselio je prolaznike u Szegedu.

Uoči važne utakmice sa Srbijom u drugom kolu Europskog prvenstva u hotelu Hunguest Hotel Forras, u kojem je smještena hrvatska reprezentacija vlada, dobra atmosfera. 

Luka Cindrić i Marino Marić, koji su zbog koronavirusa izolirani u sobi od ostatka momčadi, uhvaćeni su u dobrom raspoloženju s jedne strane hotela dok su na drugom balkonu bili Ivano Balić, Ivan Čupić i Davor Mandić te su mahnuli fotoreporterima. Ukazao se i izbornik Hrvoje Horvat.

 

- Hoćete li igrat!? - dovikivali su suigrači Cindriću i Mariću, a potonji je odgovorio:

- Ti si miran jer si cijepljen četiri puta.

A u spomenutom hotelu smješteni su i naši navijači koji su pri vrhu izvijesili hrvatsku zastavu s natpisom Cetingrad. Njihov potez razveselio je prolaznike u Szegedu.

VIDEO - Naš trener donosi loše vijesti: Mislim da na Duvnjaka ne možemo računati

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije