Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ženski rukomet

Hrvatska u Baru posramila europske prvakinje (31:17)!

\'05.06.2011., Varazdin - Kvalifikacijska rukometna utakmica izmedju zenske rukometne reprezentacije Hrvatske i Srbije. Andrea Penezic. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL\'
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
23.03.2013.
u 19:25

Andrea Penezić bila je najučinkovitija u visokoj pobjedi, postigla je osam pogodaka

Rukometašice Hrvatske pobijedile su u prijateljskoj utakmici aktualne europske prvakinje Crnu Goru sa 31:17 i to na njihovu parketu u Baru pred 1500 gledatelja. Crnogorke nisu bile ni sjena one reprezentacije koja je tako dobro igrala na Europskom prvenstvu u Srbiji.

Istina je da je domaća reprezentacija igrala bez Jovanović, Bulatović, Mehmedović, Miljanić i Lazović, ali to nikako ne opravdava ovako sramotan poraz. Hrvatska je igrala u sastavu: Grubišić (5+2), Žderić (6+1), Razum, Pongrac, Petković 3, Gaće 2, I. Milanović-Litre, Elez 5 (1), Penezić 8, Ježić, Zebić 6, V. Milanović-Litre 3, Džono, Čović 2, Franković 2, Bašić, Janković.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije