Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripremni susret

Hrvatska i Švedska remizirale u Višnjiku

Hrvatska - Švedska
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
16.07.2016.
u 22:54

Hrvatska je tijekom utakmice bila samo u jednom vodstvu 12-11, dok su Šveđani imali i po četiri gola prednosti.

Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala je 25-25 protiv Švedske u drugom pripremnom susretu za Olimpijske igre u Rio de Janeiru. 

Nakon pobjede 26-24 u splitskoj Spaladium Areni, odabranici izbornika Željka Babića odigrali su protiv Švedske i u zadarkom Višnjiku. Ovoga puta nisu uspjeli slaviti i utakmica je završila bez pobjednika.

Hrvatska je tijekom utakmice bila samo u jednom vodstvu 12-11, dok su Šveđani imali i po četiri gola prednosti. 

Najefikasniji igrači u hrvatskim redovima bili su Jerko Matulić i Luka Stepančić sa po četiri gola, dok su Domagoj Duvnjak i Ivan Slišković zabili po tri pogotka. Ivan Stevanović je imao devet obrana. Šveđane su predvodili Jerry Tolbring sa šest, te Jim Gottfridsson, Lukas Nilsson i Johan Jakobsson sa po tri pogotka. 

U posljednjem pripremnom susretu pred domaćim navijačima hrvatski rukometaši će 26. srpnja u Opatiji igrati protiv Slovenije.

Hrvatski rukometaši smješteni su u skupinu A na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru. Protivnici hrvatske rukometne reprezentacije bit će Francuska, Danska, Tunis, Katar i Argentina. Kauboji Igre otvaraju protiv Katara 7. kolovoza.

Komentara 1

NA
nano0705
23:14 16.07.2016.

Mogli ste napisati da je bila krcata dvorana. Eh, što ti je ljubomora...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije