Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski klubovi

Hajduk gledaniji od Dinama

Senijad Ibričić (1)
Ivo Čagalj/Pixsell
20.08.2010.
u 13:21

Više ljudi u Hrvatskoj jučer je gledalo utakmicu Hajduk - Unirea nego Gyor - Dinamo. Hajdukovu utakmicu pratilo je 32,7 posto gledatelja, dok je Dinamov susret gledalo 25,1 posto.

Hrvatska televizija je zbog preklapanja termina utakmica  i velikog interesa odlučila istodobno prenositi obje europske utakmice naših klubova. Hajduk se mogao gledati na Prvom, a Dinamo na Drugom programu.

Računajući postotak svih mogućih gledatelja, Hajduk je pratilo 11, a Dinamo 8,5 posto ljudi.

Poluvremena zasebno:

1. poluvrijeme Hajduk - Unirea AMR - 11,0%  SHR - 35,4%

2. poluvrijeme Hajduk - Unirea AMR - 12,4% SHR - 36,1%

1. poluvrijeme Gyor - Dinamo  AMR - 9,6%  SHR - 27,9%

2. poluvrijeme Gyor - Dinamo  AMR - 9,5%  SHR - 28,6%

AMR (average minute rating) jest postotak od svih (mogućih) gledatelja, a SHR (share) postotak onih koji su u tom vremenu gledali televiziju.

Ključne riječi

Komentara 5

SK
skockany
23:16 20.08.2010.

to je realno,htv se gleda i u srbiji u kojoj je hajduk puno popularniji od mrskog im dinama.zna se zašto

OB
-obrisani-
13:38 20.08.2010.

Hajduk gledaniji od Dinama, FC Barcelone, New York Rangersa, New York Yankeesa i onog domoljubnog govora poštenoga Iveka Sanadera sa bine Arene na odlazku radi toga što se zbrinjavanje zalomilo..

OB
-obrisani-
15:17 20.08.2010.

inace, u sloveniji je jos uvijek najgledaniji dogadjaj nastup slovenskog predstvanika za sirenje slovenske kulture u europi joska jorasa i njegovih kravica na meji s hrvaskom. To je bilo prekrasno, svi smo ostavili svoj restani krumpir i gledali - doslo nam je svima da odmah spontano organiziramo neki referendum....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije